Novinka pro krásu: Mátová masáž uleví unaveným nohám i mysli

Spa & Beauty Clinic klubu Holmes Place Premium v každém ročním období reaguje na aktuální potřeby svých klientů a svou bohatou nabídku služeb pravidelně rozšiřuje o příjemné procedury, které uleví unavenému tělu a duši. Nyní se můžete těšit na novinku, která osvěží, ochladí a pomůže odbourat stres a únavu – mátovou masáž nohou.

Období, kdy naše nohy dostávají zabrat nošením letních střevíčků, sportováním nebo létáním na dovolené, je tím nejlepším časem pro zvýšenou péči. Ta začíná u pravidelné pedikúry, ale nemusí tím ani zdaleka končit. Při mátové masáži se používá směs mátových esenciálních olejů smíchaných s čerstvě nasekanou mátou. Svěže vonící směs osvěží mysl i organismus, uvolní zatuhlé svaly nohou a chodidel a dochází při ní k příznivé stimulaci mízního systému.

V nabídce naleznete jak kratší variantu v délce 30 minut, tak delší hodinovou proceduru. Poloviční doba přijde vhod těm, kdo nemají dostatek času a rádi by rychle ulevili unaveným chodidlům, nebo právě skončili náročný trénink a potřebují promasírovat namožená lýtka. Delší varianta klientům nabídne dokonalou relaxaci – kromě chodidel se při proceduře důkladně masíruje zadní část lýtek, která si zaslouží delší péči. Pro intenzivní uvolnění a zvýšení chladícího osvěžujícího efektu se doporučuje masáž propojit se zábalem. Po dobu působení zábalu vám terapeut navíc poskytne i uvolňující masáž hlavy a šíje.

Cena půlhodinové mátové masáže činí 730 Kč pro veřejnost, členové Holmes Place Premium Anděl ji pořídí za 660 Kč. Hodinová procedura vyjde na 1090 Kč, členská cena je 990 Kč. V nabídce Spa & Beauty Clinic naleznete tuto nadmíru příjemnou proceduru samozřejmě i po létě. Více o nabídce služeb centra krásy a relaxace naleznete na www.holmesplace.cz/premium/spa.
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat