Káva dokáže zlepšit náladu i prospět zdraví. Dopřejte si lahodný šálek každý den

Doby, kdy byla káva považována málem za nepřítele zdravého životního stylu, jsou naštěstí dávno pryč. Vědci teď naopak potvrzují, že šálek lahodné kávy denně prospívá našemu zdraví i kráse. Jen je třeba dopřávat si opravdu kvalitní nápoj. Takovým je i L´OR Espresso Fortissimo. Tuto kávu mohly vyzkoušet i naše testerky. Jak testování dopadlo? Přečtěte si jejich hodnocení a recenze! Máte stejné zkušenosti?

Když káva chutná i pomáhá

Proč si vlastně kávu vychutnávat pravidelně?

Pro dlouhý život


Nejen špičková kvalita, ale i dokonalá chuť. To je káva L'OR Espresso Fortissimo.

Američtí výzkumníci ze Stanfordské univerzity nedávno potěšili všechny kofeinové labužníky. Vyškolení experti na základě vlastní studie došli k názoru, že lidé, kteří si pravidelně dopřávají tento aromatický nápoj, dožívají se déle, neboť se dokážou lépe poprat se záněty související s věkem. Tekutá prevence prý snižuje rizika Alzheimerovy choroby, srdečních onemocnění, a dokonce i rakoviny. Je to pro vás dobrá zpráva?

Pro dobrou náladu

Tvrzení, že černé zlato pomáhá zahánět depresi, je možná trochu neuvěřitelné, přesto se jedná o vědecky potvrzený fakt. Lékaři si totiž konzumaci dvou hrnků denně spojují s vyšší produkcí serotoninu, dopaminu a noradrenalinu. To jsou hormonální látky příznivě ovlivňující pocity štěstí a náladu celkově. Kam se hrabe čokoláda!

Pro podporu hubnutí

Jste ve fázi hubnutí? V tom případě nezapomínejte na pravidelný přísun kávy – samozřejmě bez smetany a cukru, protože jinak byste se ve svém úsilí daleko nedostali. Ona vám totiž pomůže nakopnout metabolismus a podpoří spalování tuků. Když si ji navíc vychutnáte před tréninkem, zlepší se i vaše celková vytrvalost, takže pořádně zvýšíte efektivitu cvičení!

Kvalita a skvělá chuť v každém šálku

Patříte mezi milovníky skutečně kvalitní kávy s nezapomenutelnou chutí? Pak je pro vás jako stvořená novinka na trhu s tímto lahodným nápojem – L´OR Espresso Fortissimo. Ostatně se o tom mohlo na vlastní chuťové buňky přesvědčit 30 našich testerek. Jak jejich testování dopadlo?


Naše testerky si kávu L'OR Espresso Fortissimo jednoduše zamilovaly.

„Káva L´OR Espresso Fortissimo mě opravdu mile překvapila, ač jsem k prvnímu šálku byla velmi skeptická, protože mě káva z obchoďáku vždy zklamala. Jedná se o kávu, která zaujme již svým obalem, takže je určitě vhodná i jako dárek, se kterým nešlápnete vedle. Tato káva má krásnou vůni a také výbornou chuť. Musím říct, že jsme ochutnali již spousty různých zrnkových kafí z obchoďáku a žádnou jsme si již znovu nepořídili a vrátili se vždy ke kávě v blízké pražírně. Ale káva L´OR Espresso Fortissimo opravdu předčila ostatní kávy a určitě ji mohu doporučit dál a zařadit mezi kávy, které budeme kupovat, což jsem popravdě nečekala,“ chválila testerka 7Lindus7.

„Nejprve ohodnotím obal, který přímo vybízí vybrat si mezi jinými právě tuhle kávu. Luxusní balení. Po rozbalení káva krásně voněla, chuť je plnější, lahodná, s mlékem nebo kapkou smetany naprosto dokonalá. Zkoušela jsem do kávy přidat nastrouhanou čokoládu a vanilku, pak dostala káva naprosto jiný rozměr. Mohu říci, že chutnala naprosto stejně z presovače jako přes filtrační papír. Kávu mohu s čistým svědomím všem doporučit,“ přidala se testerka snany.


Elelgantní obal, úžasné aroma a silná a vyvážená chuť. I díky tomu sklízela káva L'OR Espresso Fortissimo v testování samou chválu.

„Na první pohled i přičichnutí prostě samá plus. Po přečtení složení, že jde o namíchanou arabicu s robustou, jsem měla jisté pochybnosti o chuti, protože ne každému výrobci se daří míchání, ale musím říct, že po ochutnání jsem byla mile překvapená. Kávu jsem používala v presovači, který si ji sám namele. Káva je chutná jako presso, ale i do latté či cappucina,“ popsala testerka Ramiko.

„Kávová zrna voní krásně, vypadají dobře, žádné přepálené či jinak jakostně nevhodná. Při mletí se vůně kávy rozprostírá po celém baráku. Vůně je příjemná, nijak vtíravá. A už se dostáváme konečně k hotové kávě. Nemohla jsem se dočkat, až z kávovaru vyteče do hrníčku. Pěna je tak akorát. Káva je chuťově příjemná, silnější, ale ne kyselá. Mým chuťovým buňkám vyhovuje, a nejen mým. I ostatní členové rodiny nad kávou mlaskají. Nemám co vytknout. Za mne vřele doporučuji. Velikost balení je vyhovující, cena odpovídající,“ pochvalovala si testerka Vendááá.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat