Nepříjemná inkontinence moči. Můžete ji řešit i s přírodními pomocníky

Inkontinence moči patří stále k tématům, o kterých se ve společnosti příliš nemluví. Přitom trápí spoustu žen! Řada se o úniku moči stydí mluvit, jiné ho považují za nutnou součást života, která patří k věku. Ale řešení přitom existuje! Pomoci může i přípravek Fytofem Iconti, který mohly vyzkoušet i naše testerky. Jak dopadlo jejich testování? Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Proč zrovna já?

Příčin inkontinence může být mnoho. Většina žen se s tímto problémem setká poprvé buď v průběhu těhotenství, nebo krátce po porodu. V tomto období se však většinou jedná o přechodný stav (pokud nedojde při porodu k poranění močového svěrače), který se obvykle časem vrátí do normálu.


Inkontinence trápí spoustu žen. Naštěstí existuje pomoc, kterou je přípravek Fytofem Iconti.

Druhým kritickým obdobím, od něhož výskyt inkontinence narůstá, je klimakterium. Nejčastější příčinou vzniku inkontinence je pokles hladiny ženských pohlavních hormonů – estrogenů – a právě v období klimakteria se hladina estrogenů začíná trvale snižovat. Nedostatečná hladina estrogenů vede k ochabnutí svalů pánevního dna, které napomáhají močovému svěrači s udržením moči. A odtud je již jen krůček ke vzniku inkontinence.

Prvním krokem k úspěšnému zvládnutí problémů s inkontinencí je přiznat si, že mohu mít tyto potíže a navštívit s nimi lékaře. Buď gynekologa, nebo urologa. Vždy je nutné vyloučit jinou příčinu obtíží a tady je role lékaře nezastupitelná.

Ale něco můžeme udělat samy! Nejvhodnější je kombinace rehabilitačního cvičení na posílení svalů pánevního dna a příjem dostatečného množství tak zvaných fytoestrogenů (látky rostlinného původu s podobnou strukturou a účinky jako pohlavní hormony – estrogeny).

Pomoc z přírody

Spojencem v boji s inkontinencí je i přípravek Fytofem Iconti, který pomáhá díky vysokému obsahu přírodních estrogenů a extraktu ze štýrské dýně obnovit normální funkci močového ústrojí. Přesvědčily se o tom i naše testerky.


S přípravkem Fytofem Iconti byly naše testerky velmi spokojené.

Poctivě jsem přípravek testovala a mohu potrvdit, že je opravdu velice účinný. Pusobil na mě velmi blahodárně a menší problémy, které jsem měla, jsou prostě fuč. Takže vřele všem doporučuji. Navíc jsem vše konzultovala s lékařkou, která byla také velmi mile překvapená,“ svěřila se testerka nitka-a.

Nečekala jsem žádné zázraky, ale jsem příjemně překvapená. Poctivě jsem využívala obě balení tablet. Po čase jsem si uvědomila, že už se v noci nebudím na potřebu ani hned po ránu nemusím okamžitě utíkat na toaletu. Tento přípravek mohu s klidným svědomím doporučit,“ napsala testerka bobišekP.

Velice kvituji, že obsahuje pouze rostlinné extrakty a žádné jiné škodlivé příměsi. Musím konstatovat, že tablety užívám již druhý týden a došlo skutečně ke zlepšení mých problémů, dokonce úplnému vymizení. Abych účinnost zvýšila, cvičila jsem také cviky na zpevnění pánve. Tablety jsem si naordinovala dvě večer a bez problému se mi polykají. Na tento produkt mám pouze pozitivní hodnocení. Věřím tomu, že pokud se mi v dalších letech objeví sebemenší problémy s inkontinencí, určitě si znovu tyto tablety koupím, protože mě svým účinkem velice příjemně překvapily,“ popsala testerka konatovka

Výrobek mě velmi překvapil, zatím jiné vyzkoušené doplňky mě nijak neoslovily. Již po pár dnech doporučeného užívání jsem zaznamenala úlevu v tom, že nemusím omezovat tekutiny před odchodem do města, vydržím bez problémů dojít domů, nenervovat se ve výtahu (do 10. patra), zda stihnu dojet. Opravdu se cítím mnohem líp a jistě si troufnu i na delší výlet. Zrovna dnes jsem kamarádce doporučila výrobek si zakoupit, tak jak to udělám i já. Moc děkuji za možnost si Fytofem Iconti vyzkoušet. Úžasné, vřele doporučuji, a protože jsem osobně velmi spokojená, mohu tuto zkušenost sdělit přátelům a známým,“ neskrývala nadšení testerka zarli.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat