Výběr probiotik nepodceňujte. Na co se zaměřit?

Probiotika jsou živé mikroorganismy, které prokazatelně prospívají našemu zdraví. A tak není divu, že je hledáme nejen ve stravě, ale často i v pilulkách. Pokud chcete probiotika šitá na míru ženskému organismu, vyzkoušejte přípravek Gynimun Dual Protect. Jak dopadlo testování tohoto přípravku u našich testerek? Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Které bude to pravé?

V dobách, kdy o probioticích nikdo nic moc nevěděl, se největší oblibě těšily produkty, které obsahovaly co nejvíce druhů bakterií a výrobci se trumfovali také počtem bakterií, které do svého výrobku vložili.

Tento přístup byl již dávno překonán a dnes (podle existujících doporučených postupů evropských a světových odborných společností) máme na probiotika mnohem logičtější kritéria:

1) jaké obsahuje bakterie


Přípravek Gynimun Dual Protect obsahuje kmeny bakterií, jež prospívají nejen střevům, ale také intimnímu zdraví.

Bakterie třídíme – podobně jako jiné živé tvory – podle jejich rodu (např. Lactobacillus), druhu (např. rhamnosus) a kmene (např. ATCC46301). Teprve když víme, o jakou bakterii (na úroveň kmene) jde, kde se vzala, kde umí, nebo neumí žít, co umí, apod., můžeme říci, jestli je tato bakterie pro nás žádoucí, nebo ne. Stanovováním těchto vlastností (jednotlivých kmenů) se zabývají klinické studie. Vybírejte si tedy kmeny, jejichž původ, vlastnosti, a tudíž vhodnost pro vás je doložená a zdokumentovaná.

2) kolik obsahuje konkrétních bakterií na konci expirace

Počet bakterií je třeba udávat na konci expirace produktu a ne počet při výrobě (lidově řečeno, zajímá nás, kolik vajec jsme si donesli domů a ne kolik jich na farmě sklidili). Je totiž známo, že různé bakteriální kmeny mají různou vitalitu, kvalitu a metabolický stav, a proto různě rychle při skladování hynou.

Navíc obsažený počet je třeba vztahovat k prokázanému efektu v klinických studiích, kde najdeme "dávky" bakterií od 100 milionů (tedy 100x méně, než je "obvyklé" množství prodávaných produktů) po 1 bilion (tedy 100x více, než je "obvyklé" množství prodávaných produktů).

Na míru pro ženy

Přípravek Gynimun Dual Protect je jediné duální probiotikum na českém trhu. Duální znamená, že obsahuje bakterie s dvojím místem působení. Jedná se o 2 patentované střevní kmeny (B. longum BB536 a L. acidophilus LA-14) a jeden speciální patentovaný vaginální kmen (L. rhamnosus DSM 14870), který pomáhá udržovat přirozené vaginální prostředí. A jak s ním byly spokojené naše testerky?

Zrovna jsem měla menší ženské potíže. Brala jsem dvě tablety denně a jsou pryč. Nadýmání úplně zmizelo a vše funguje tak, jak má. Dost lidí okolo mě je nemocných, ale mně se to vyhýbá a cítím se velice dobře. Mohu jen doporučit,“ napsala testerka Murmus.

V tomto zimním období jsem procházela nepříjemnou virózou. Neměla jsem antibiotika, ale jiné léky na ztlumení horečky a proti bolesti. Přípravek Gynium Dual Protect jsem k testování uvítala. Je výborný pro ženy, pro svůj dvojí účinek. Probiotika mi pomohla od pocitu nafouknutí, ale také od svědění a pálení. Užívala jsem 2 tablety denně po dobu 15 dnů. Produkt doporučuji,“ přidala se testerka Tabita.


Probiotikum Gynimun Dual Protect si naše testerky chválily.

Probiotika si čas od času kupuji, ale tyhle jsou opravdu fajn. Pomohlo mi to posílit imunitu, všichni kolem jsou nachlazení a já nemám ani rýmu. Také si mohu dopřát čokoládu a nemusím se bát mykózy, jsem prostě v pohodě a cítím se fajn. Určitě si je koupím a můžu je všem jen doporučit,“ pochvalovala si testerka Milis666.

Toto testování přišlo velmi vhod, protože asi týden před obdržením balíčku jsem dobrala antibiotika. Vždy po nich mívám rozhozenou střevní mikroflóru a hlavně také vaginální problémy. Tato probiotika u mě obstála na výbornou. Užívala jsem dvě tobolky denně a výsledky se dostavily velmi brzy. Taky mi vyhovovalo, že se dobře polykají. Pokud budu muset zase někdy antibiotika brát, určitě si Gynimum koupím preventivně, uzavřela se testerka tygrik.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat