Pro každodenní zážitek z kávy. Pořiďte si ten pravý kávovar

Příprava lahodné kávy je pro mnohé z nás rituálem, bez kterého si neumíme představit den. Pokud se nespokojíte s obyčejným turkem nebo rozpustným, ale chcete si každý šálek opravdu vychutnat, pak vsaďte na kvalitní kávovar. Takovým je i Krups Evidence, který si mohly vyzkoušet v rámci Zážitkového testování i naše testerky. Přečtěte si jejich zkušenosti a recenze! Máte stejné zkušenosti?

Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA891C10 je navržený pro přípravu dokonalé kávy v pohodlí domova. Nabízí pervefektní výsledky přípravy kávy až do posledního detailu. Se systémem Krups Quattro Force můžete připravovat vynikající kávu, od mletí zrn až po napuštění do šálku, pomocí 15 různých nastavení, která obsahují všechny vaše oblíbené nápoje, a vychutnat si ten rozdíl a elegantní vzhled, který se dokonale hodí do každé kuchyně.


Výběr z 15 druhů káv nabízí širokou paletu možností jako aromatické espresso, krémové cappuccino One-Touch, lahodné latté a čaje.

Kávovar Krups Evidence se postará o každý detail, od mletí zrn až po napuštění do šálku, s naprostou rychlostí a lehkostí, díky čemuž si můžete dopřát zážitek z dokonalé kávy v domácím prostředí, a to vše se stylovým a elegantním vzhledem.

Výběr z 15 druhů káv nabízí širokou paletu možností jako aromatické espresso, krémové cappuccino One-Touch, lahodné latté, vynikající dvojité latté a čaje s volitelným nastavením teploty, všechny dokonale vylouhované s úžasnou rychlostí a lehkostí.

Přirozený a intuitivní ovládací panel OLED s dotykovými tlačítky nabízí snadné ovládání kávovaru jemným stiskem tlačítek. Zážitek z pití kávy umocňuje zcela nový design propojující velké objemy (2,3l nádržka na vodu a 260g zásobník kávových zrn) s optimálními rozměry a ergonomií do jednoho komfortního a snadno použitelného přístroje.

Ideální společník

Kávovar Krups Evidence vyzkoušely i naše testerky, které se zúčastnily Zážitkového testování. Jak je tento přístroj okouzlil?

Z tohoto kávovaru jsem naprosto nadšená! Miluji kávu, hlavně kafe latté a tato mašina ho umí perfektně připravit za pár vteřin! Sám si namele vždy čerstvou dávku kávy, udělá si skvělou, hustou pěnu a ještě je to krásný, designový kousek, na který bych ve své kuchyni i ráda dívala!  neskrývala nadšení testerka OlgaDres.


Krásný design, intuitivní ovládání, možnost volit až z 15 nápojů a především lahodná káva. To byly nejčastěji zmiňované pochvaly našich testerek.

Parádní mašinka, která nejen umí, ale také krásně vypadá. Ve srovnání s mým starým kávovarem je také uživatelsky velmi příjemná nejen proto, že ovládání je velice intuitivní, ale i proto, že odpadá složité čištění, proplachování, všechny tyto výkony jsou jednoduché. Možnost nastavení síly nápoje, já mám ráda slabší, spíše s mlékem, moje návštěvy fandí silným kávám, není problém vyhovět všem.. Mám ráda dobré čaje, které vyžadují kvalitní přípravu, správnou teplotu vody, s touto mašinkou žádný problém, moc mě to s ní baví, napsala testerka Hajdule.

Jsem milovník kávy, testování jsem si užila. Káva byla výborná. Vlastním starší typ jiného kávovaru a ve srovnání je tento výrazně skladnější a cenově dostupnější. A rozhodně káva z mletých zrnek stojí za to, tu vůni a chuť nic nenahradí. A pokud řešíte v sobě počáteční investici, kapsle nás stále ročně víc financí než pytel zrnkové kávy,“ pochvalovala si testerka JirinaM.

Kávovar Evidence je novinka na trhu. Líbí se mi minimalistický design, který se hodí do každé kuchyně. Na přední desce má Oled display, na ovládání stačí jemné dotknutí a je čitelnějších i z různých úhlů. Oproti jiným modelům má i větší odkapávač i nádobku na vodu na 2 až 3 litry. Tlačítkem se navolí 1 z 5 základních nápojů. Do kávovaru se dává pouze zrnková káva a díky dostatečnému tlaku, udělá kávu v pohodlí domova jako v kavárně, napsala testerka danusch.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.

A jak jsme si Zážitkové testování užili? Podívejte se na následující video:







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat