Komentáře k článku

glady 01.08.2018

pečivo moc nejím

Steve Rush 01.08.2018

Záleží na krevní skupině. Každá krevní skupina vnímá jídlo jinak. To co je pro O jídlo pro B je jed. Vše záleží na Lektinech v potravach které jíme. Třeba si přečíst knihy o krevních skupinach.

HeffyCZ Steve Rush 01.08.2018

Nevěřte všemu, co čtete. Podle jednoho, zaručeně pravdivého, webu Elvise unesli mimozemšťané a žije dodnes. Fungování lidského organismu se v některých aspektech skutečně odvíjí od typu krevní skupina, ale rozsáhlá přehledová studie, která sumarizovala tisíce výzkumů na toto téma nenašla jediný přesvědčivý důkaz o prospěšnosti diety podle krevních skupin. Můžete se o tom přesvědčit v "Blood type diets lack supporting evidence: a systematic review". Výsledky jsou veřejně dostupné. Ovšem co se víry týče, každý má samozřejmě právo na tu svou. To vám nechci upírat.

Marie Randová HeffyCZ 02.08.2018

Ta fáma o krevních skupinách je spíše o tom, že některé krevní skupiny musí maso, jako třeba 0, některé ho nemusí skoro vůbec, jako třeba B atd. Tedy je to spíše o chuti. To si dělaly sestřičky ve špitále kdysi legraci. Jé, Vy jste nulka, tak to určitě nejste na trávu. Měly pravdu, opravdu se nepasu na pastvě a mám ráda maso místo salátů.

aster Marie Randová 03.08.2018

Hm, já jsem četla, že B má mít podobnou stravu jako 0 - tj. hodně masa, mléčných výrobků apod., protože se prý jedná o krevní skupinu tzv. kočovníků a pokud bych měla soudit podle sebe, tak to sedí - jsem B a maso a mléko je hlavní součástí mého jídelníčku...tím ovšem netvrdím, že strava podle krevních skupin funguje...ani že nefunguje *1*

Dušan aster 05.08.2018

Strava dle krevních skupin funguje.Mám to vyzkoušené a to spolu výsledky krevního obrazu.Když jsem jedl všechno možný,krevní obraz nebyl dobrý.Pokud nezměnil stravu stále by se to postupně zhoršovalo.Díky změně jídelníčku a pomocí 100% přírodních potr. doplnků došlo za dva měsíce kdy jsem začal,tak se krevní obraz změnil k velkému zlepšení, že se doktorka která mě krev vyšetřila se tak rychle za dva měsíce že se většinou nepodaří spíš déle,že jsem vyjímka.Jelikož jsem krevni sk. A Jedl jsem stavu rostlinného původu nějaké to maso krůtí a některé ryby.A cítil jsem se mnohem lépe, více energie.

Nick Carter 31.07.2018

pro Miladu: celozrnné pečivo není to posypané zrním (jak si kromě vás i další spousta lidí myslí), ale je upečené z celozrnné mouky, žádná celá semena tedy obsahovat nemusí

Siraellen 31.07.2018

Pracuji na tom

ovace 31.07.2018

Snažím se to omezit

Wera 31.07.2018

Nejlepe se řídit podle sebe :( Všechno a s mírou...Ty názory na stravu jsou každou chvilku JINÉ!!!!! jeden se v tom už nevyznáááá...jednou je zdravé tohle,podruhé zase ne....A co je DNES vlastně zdravé????řekla bych,že nic!...Samá chemiie,at už v zelenině,v mase,ovoci.....The End. *6*

Marcela 31.07.2018

Já mám ráda sladké a každý den mám něco ke kávě. To bych měla omezit ,ale chléb nebo pečivo ? Nevím,za pár let se dozvím, že je vše jinak ,tak jako s vejci ,máslem ,to nám také neustále říkali ,jak je to nezdravé a dnes naopak zdravé. On si dneska člověk nevybere,protože ani v té "zdravé " zelenině či ovoci nevíte co jíte a u ostatních potravin je to to samé. Já dnes když přečtu složení ,tak to raději vrátím zpátky do regálu.

Milada 31.07.2018

Zajímavé, ale na tom všem je to,že francouzi bílé bagety jedí a jsou zdraví ,já mám zase zkušenost s celozrným pečivem špatnou a sice semínka která tam jsou obyčejně smrdí plísní ,tak co je pak zdravější?

Romana Milada 01.08.2018

Milado, jak už Vám psal někdo výše. Pečivo vícezrnné či cereální není totéž, co pečivo celozrnné. Celozrnné pečivo musí obsahovat nejméně osmdesát procent celozrnné mouky, v obchodě je označeno jako pečivo CELOZRNNÉ a jestli jsou na povrchu nějaká semínka nebo ne, není vůbec podstatné. Pečivo označené jako vícezrnné či cereální, je zpravidla obyčejné bílé pečivo, posypané nějakými zrnky nebo možná s malým přídavkem nějaké celozrnné mouky, ale není to pečivo celozrnné. Nenechte se tím zmást. Vícezrnné či cereální pečivo nemusí opravdu obsahovat žádnou celozrnnou mouku. Co se týká Francouzů, myslím, že kromě baget obsahuje jejich jídelníček také mnohem více zeleniny, ryb a možná méně éček než jídelníček náš. Musíte se na to podívat z širšího úhlu.

milan Milada 01.08.2018

snad raději už nic nepište, jinak budete za blbou

Marie Randová milan 02.08.2018

A víte, že jste mi přišel blbý spíše Vy, ubohý hulváte ? Jste na diskuzi a každý může mít svůj názor. Paní Milada může být třeba potravinářka,nebo pekařka a může tedy na rozdíl od Vás, slepičáku, dobře vědět, jaká je pravda. Žerte co chcete, ale nenapadejte lidi hulváte, zvláště, když můžou mít pravdu. Jsem také potravinář, kdybych Vám řekla, co žerete, tak raději umřete hlady. Tyhle primitivní hloupé chytrolíny, jako jste Vy, přímo miluji.

Amálka Marie Randová 02.08.2018

Tak teoreticky má snad každý možnost nahlédnout do seznamu složení potravin. U pečiva to bývá řešeno seznamem na prodejně, kde si zákazník musí vyhledat příslušný výrobek, což bývá někdy problém (stovky položek, některé chybějí apod.). Nechcete doufám říct, že se ve výrobcích vyskytují ingredience, které výrobce neuvádí ve složení potraviny, že ne? A ještě dodávám, že prodejce má ze zákona povinnost informace o složení potraviny zákazníkovi poskytnout. Není to tedy o něčí libovůli ..

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat