Letní suvenýr, který nikoho nepotěší. Zbavte se bradavice v pohodlí domova

Jen málokdo někdy po návštěvě koupaliště neobjevil na chodidle (či jinde) nepříjemnou bradavici. Ještě než se vydáme k lékaři, zkouší řada z nás spoustu domácích babských rad a přípravků z lékárny. Spolehlivě bradavici "zaženete" přípravkem URGO Bradavice kryoterapie. Přesvědčily se o tom v rámci testování i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Babské rady. Opravdu pomohou?

Není snad nemoc či problém, na který by naši moudří předkové neměli nějaký recept. Jenže co si budeme namlouvat. Zatímco jedni na ně nedají dopustit, druzí jen nechápavě kroutí hlavou, protože na ně daný postup vůbec nepůsobil, a raději se vydají do lékárny pro nějakou modernější pomoc.


Raději než na babské rady vsaďte na účinného pomocníka. Takovým je přípravek URGO Bradavice kryoterapie, který vyzkoušely naše testerky.

Co naše babičky vlastně doporučovaly na bradavice? Tak například odkrojit z očištěného stroužku česneku větší plátek, přiložti ho na postižené místo a přelepit náplastí. „Obvaz“ se nesměl nechat na pokožce déle než čtyři hodiny, protože štiplavý česnek by mohl popálit kůži. Bradavice měla za dva dny sama odpadnout...

Kromě česneku se účinky proti bradavicím připisovaly i cibuli. Upečenou a středně velkou cibuli prý stačí se lžičkou soli a stejným množstvím medu. Vzniklou hmotu má pak člověk na bradavici několikrát denně. Ostatně tuto zeleninu můžete využít podle lidových rad na bradavici i jinak. Oloupejte ji, nakrájejte na kolečka a nechte tři dny odležet v octě. Poté kolečko položte na nechtěnou „ozdobu“, převažte kouskem látky a nechte působit.

Bohužel, jak už to u babských rad často bývá, rozhodně nezafungují u každého. A tak není divu, že raději hledáme účinnou pomoc u prostředků moderní medicíny, které zajistí spolehlivé a rychlé řešení potíží.

Snadná a bezbolestná aplikace, viditelné výsledky

Takovou pomocí je i přípravek URGO Bradavice kryoterapie. Přesvědčily se o tom i naše testerky. Jak byly spokojené?

Především skvělé balení, praktické, jednoduché na manipulaci, zvládl to sám dokonce i můj 7letý syn. Aplikace je rychlá a přesná, bezbolestná. Účinek musím ocenit, snad po třech použitích bylo po problému a za to jsem moc ráda, dřív jsme zkoušeli mnoho přípravků i babských rad, které nepomáhaly,“ napsala testerka MiladaKrobova.

„Jsem velmi ráda za sebe i za celou rodinu s vnoučaty za možnost testování výrobku URGO Bradavice kryoterapie. Zkoušeli jsme u 8leté vnučky bradavičku na chodidle odstranit. Výrobek je vlastně ihned připraven k použití a zvládne ho úplně každý podle srozumitelného návodu. Po dvojnásobném neúspěchu u lékaře a koupení drahé vodičky se nám tímto přípravkem podařilo bradavičku skoro celou odstranit. Stale jsme čekali, jestli vnučka vydrží, ale v pohodě. Ještě znovu zkusíme a bude celá úplně pryč. A hlavně se děti nebojí. Vřele doporučuji všem,“ pochvalovala si testerka lijan1.


Použití, které zvládne každý, bezbolestná aplikace a hlavně výsledky, které jsou vidět. Tyto přednosti u přípravku URGO chválily naše testerky nejčastěji.

„Skvělý pomocník na bradavičky, který má jednoduché použití a mohou ho používat i děti od 4 let, takže moje dcerka byla první, kdo vyzkoušel. Téměř bezbolestný způsob aplikace, držela bez problémů a postupně se bradavička zmenšovala, až zmizela úplně. Rozhodně doporučuji, skvělý prostředek na použití doma bez návštevy lékaře,“ přidala se testerka vetrak.

„S tyčinkou Urgo pro odstranění bradavic u mne velká spokojenost! Skutečně funguje spolehlivě. Aplikace je poměrně snadná, nanášení je neskutečně jednoduché a skoro bezbolestné. Velmi oceňuji rychlou a téměř bezbolestnou aplikaci. Moc se mi líbí, že před použitím není třeba nic sestavovat, vše je dobře připraveno ihned k použití. Výsledky se po pravidelné péči dostavují. Bradavice se rychle zmenšuje. Všem vřele doporučuji. Za mě velké nadšení,“ zhodnotil mužský zástupce testujících Franny.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat