Vánoční tipy pro celou rodinu

Pomalu nastávají chladné měsíce, kdy nejen příroda, ale i naše tělo cítí, že potřebuje odpočinek. Postupně se ukládá k spánku a ve své únavě se často nemůže bránit nepříznivým vlivům, které na něj působí. Naše tělo je třeba chránit v každém okamžiku, nebo jej alespoň můžeme podpořit v tomto kritickém období a posílit například jeho imunitu.

Pokud víme, že jsme náchylní k některým onemocněním, je dobré se na obtíže zaměřit konkrétně a věnovat se prevenci. Svým blízkým či známým můžme pomoci i originálním a užitečným vánočním dárkem. Pokud stále váháte, čím je obdarovat, máme pro vás pár zajímavých nápadů – zkuste je!

Mamince

Pro ženy v menopauze je vhodný přírodní přípravek Minapent® se šalvějí, který účinně zmírňuje všechny obtíže v období klimakteria. Díky jedinečné kombinaci červeného jetele a šalvěje lékařské spolehlivě harmonizuje psychické i emoční projevy menopauzy a zmírňuje její nepříjemné tělesné příznaky, jako je například nadměrné pocení. Zároveň má vliv na potlačení úbytku kostní hmoty a snížení obtíží při křečových žilách a zvýšeném krevním tlaku. Povzbuzuje organismus a zvyšuje celkovou vitalitu ženy.
 
V nepříznivém zimním počasí mohou často ženy trápit problémy s urologickými cestami, které mají tendenci se opakovaně vracet. Vhodné je použití přípravků s obsahem brusinek. Zkuste přípravek UROVAL® manosa, který je vhodný pro každého, kdo trpí urologickými obtížemi.

UROVAL® manosa je originální komplex přírodních látek: monosacharid D-manosa a extrakt kanadské brusinky, které pomáhají účinně bránit výskytu nežádoucích bakterií v močových cestách a příznivě působí na činnost močového měchýře a navíc obsahuje pouze přírodní látky a nemá žádné nežádoucí účinky, je proto vhodný také pro těhotné ženy a ženy v klimakterickém období.
 

Dědovi

Problémy s prostatou nejsou již tabu a trápí velkou část mužů staršího věku. Přípravek Proval® EPI FORTE díky originální trojnásobné kombinaci aktivních látek Triple impact formula příznivě působí na činnost prostaty a při zmírňování všech podstatných prostatických obtíží. Je vhodný pro všechny muže již od 40. roku věku, pro muže s častým a obtížným močením.

Zmírňují všechny průvodní projevy zbytnělé prostaty (BHP): Extrakt z vrbovky malokvěté (Epilobium parviflorum) příznivě působí při obtížích s prostatou. Čisté rostlinné steroly pomáhají blokovat růstové faktory prostaty.

Babičce

Probiotika jsou přátelské bakterie, které mají několik funkcí, z nichž nejdůležitější je, že brání pomnožení škodlivých bakterií, potlačují jejich růst v trávicím traktu a tím udržují rovnováhu střevních mikroorganismů.

Také ale pomáhají vstřebávat ionty, snižovat hladinu škodlivého LDL-cholesterolu v krvi, mírnit alergii na některé potraviny.

Zároveň pomáhají v syntéze některých vitaminů. Zkuste například probiotika Biopron 9 PREMIUM.

Tatínkovi

Posilovat odolnost organismu se vyplácí celoročně. Zvláště v zimních měsících je dobré tělo trochu podpořit a napomoci jeho obranyschopnosti. Vhodným tipem pro tatínka, který nerad polyká různé tabletky, může být Biopron® PROIMUN jde o rychle působící cucavé tablety s citronovou chutí obsahující komplex biologicky aktivních látek, PROIMUN QUATRO EFEKT, který se významně uplatňuje při aktivaci imunitního systému.

Přípravek je vhodný k užívání v době zvýšeného výskytu chřipek a nachlazení. Pomáhá výrazně zmírnit průběh a zkrátit dobu obtíží a dále přispívá k urychlení rekonvalescence a nápravě zdraví.   

Dětem

Výzkumy prokázaly u kojenců vliv probiotik na lepší trávení laktózy, zdařilejší vstřebávání vápníku a příjem některých vitaminů skupiny B, pokud matka probiotika užívala už v těhotenství a pokračovala v jejich užívání i během kojení. Kojenci a malé děti užívající pravidelně probiotika netrpí tolik známými dětskými kolikami, jejich trávení je prokazatelně lepší a vyvážené. Užívání probiotik u malých dětí však nemá vliv pouze na trávení a trávicí pochody, ale pozitivně ovlivňuje i imunitní systém a s tím související atopické dermatitidy či jiné alergické projevy.

Pro děti od 3 let je na trhu novinka Biopron® MÉĎA. Představuje novou formu probiotických medvídků s příjemnou chutí bílé čokolády. Použité sladidlo maltitol však na rozdíl od běžných cukrů nepodporuje kazivost zubů. Oproti bílé čokoládě mají medvídci rovněž nízký obsah cukrů a tuků a z toho vyplývající nízkou energetickou hodnotu. Medvídci neobsahují žádné konzervační látky chemického původu a navíc je děti díky jejich chuti i podobě nikdy neodmítnou. Biopron® MÉĎA podporuje správné zažívání a zdravou střevní mikroflóru, je vhodný pro posílení obranyschopnosti organismu i při a po užívání antibiotik.
 
Doplňky stravy nyní koupíte v každé lékárně, ve výhodném vánočním balení 60 + 10 tablet zdarma nebo 40 tablet s CD Bílé Vánoce Lucie Bílé.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat