Hubnutí, které nebude škodit vašemu tělu

Patříte k ženám, které nenechávají hubnutí na náhodě? Kterým hluboce záleží na tom, jakou mají postavu a které se cítí ve svém těle dobře zejména tehdy, když se jim jejich tělo líbí na pohled (a ten pohled musí zaznamenat především štíhlou postavu)? Nebo máte doma dospívající dcery, které trápí nadváha či se jen bojí přibrat, a proto se začínají týrat drastickými dietami? Bojíte se aby si neublížily?

Tahle móda jako každá jiná udává podobu současného světa a dnešní módou není už štíhlá, ale hubená postava. Televize jsou plné mladých hubených hereček, o vyzáblých modelkách nemluvě. Ty právě určují  naši představu o kráse. Některé z nás se možná nedají přesvědčit cizí představou, ale zkrátka se chtějí líbit především samy sobě.

Štíhlá postava, zejména po dětech, ale zdaleka není takovou samozřejmostí, jak si mnozí muži myslí. I partnerské vztahy a sex jsou bohužel ovlivněny naším sebevědomím a dobrým pocitem ze svého těla. Jak ale získat krásnou postavu, když obligátní zaklínadlo pro hubnutí „pohyb“ není pro každého ideálním řešením především kvůli zdravotním nebo časovým důvodům?

Řešením je jedno z hlavních témat současnosti, životní styl. Tedy už ne jen hubnutí, ale hubnutí, které vašemu tělu neuškodí.
Dokonalá žena si ví rady, jak zajistit sobě i své rodině hned od začátku životní styl, který jí zaručí nejen zdraví, ale i spokojenost se svou postavou. Jeho součástí je především zdravá výživa. Ví také, jaké zvolit recepty, aby zdraví chutnalo, a přitom vám život neotravovaly diety.

A co když pro vaší dceru není na hubnutí cvičení to pravé? I na to známe řešení. Tím je pohyb, který umožňuje rozvíjet umělecké cítění, smysl pro rytmus i eleganci pohybu. Protože stojí velký výdej energie, nedovolí dívkám ani přibírat ani propadnout hladovění. O čem je řeč? Přece o tanci, který může být většině dívek mnohem bližší, než samotný sport.

Když víte, jak na to, už si nemusíte tělo trápit dietami. Nechte si poradit, jak zhubnout zdravě a kterým fámám ohledně hubnutí nemáte věřit.

Spojte příjemné s užitečným, zdravý životní styl a hubnutí a získáte krásnou postavu, aniž byste věděly o tom, že si musíte něco odpírat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:01
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat