Které zvíře škodí lásce nejméně? Budete překvapeni

Ke zvířatům má většina z nás poměrně vyhraněný vztah – buď nějaká milujeme, nebo nesnášíme. A, světě div se, zvířata ovlivňují i naše partnerské vztahy. Ovšem jedno chlupaté zvířátko, jak se zdá, nevadí skoro nikomu.

Spousta žen by asi nepřenesla přes srdce, že by ložnici sdílela například s velkým hadem nebo chlupatým pavoukem dosahujícím rozměrů dezertního talířku (i když jsou jen v teráriu), mnoho mužů pak rozčiluje, když je z postele „vytlačují“ miniaturní věčně ňafající psíci nebo rozmazlené kočky připravené kdykoli použít některý ze svých ostrých drápů. Zkrátka domácí mazlíčci umějí nadělat ve vztahu pěknou paseku. A někdy i rozhodují, zda nějaký vztah vůbec vznikne.

Zajímavou otázku položil jeden britský server svým čtenářům, kteří uvedli, že jsou single – „s majitelem jakého zvířete byste pravděpodobně odmítli jít na schůzku?“.

Jednoznačným vítězem této ankety se stal křeček. Ano, čtete správně. Křeček totiž vadí jen 10 % dotázaných, ani ženám, ani mužům by nevadilo žít s někým, kdo tohle zvířátko vlastní.

Naopak chudáci psi propadli – s jejich majiteli by si nic nezačalo 28 % respondentů. A ani kočky na tom nejsou o moc lépe. Jejich majitelé by se kvůli nim setkali s odmítnutím u 25 % čtenářů.

Jak se zdá, křečky bychom neměli vůbec podceňovat, alespoň co se vztahů týče.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat