Exkluzivní relaxační zážitek: Hot Stones, masáž lávovými kameny

Masáž lávovými kameny je exkluzivním relaxačním zážitkem, který spojuje teplo sálající z přírodních kamenů a speciální masážní techniky. Je povznášejícím prožitkem jak pro klienta, tak zároveň pro maséra. Lávové kameny jsou zahřívány ve vodní lázni a jejich hladkým povrchem je za pomoci aromatických olejů masírováno celé tělo. Pomáhají odstraňovat blokace na důležitých bodech, tzv. meridiánech, a rozproudit tok energie v těle.

Tato masážní technika harmonizuje mysl a tělu přináší velkou úlevu od stresu a přetížení. Uvolňovány jsou nejen zatuhlé a bolestivé partie celého těla, ale zároveň je probouzena energie čaker. Zahřáté lávové kameny v průběhu masáže příjemně prohřívají svaly. Hmaty se střídají, masírováno je kameny i prázdnou celou plochou dlaně a prstů. Masér harmonicky hmaty střídá tak, že si klient mnohdy ani nevšimne, že dochází k výměně kamenů a může se tak plně soustředit na nevšední energii proudící z kamenů i prováděné masáže.

Masáž lávovými kameny stimuluje krevní oběh a lymfatický systém. Přispívá k detoxikaci těla, které zároveň hluboce harmonizuje a regeneruje. Tělo se dokonale uvolní, mysl se zbaví stresu a napětí,“ říká Robert Al Aref z EduSpa College, lektor masáží lávovými kameny.

Doporučujeme masáž jako pomoc při řešení poruch spánku, při bolestech zad a při problémech se zatuhlým svalstvem. Osvědčila se také při odstranění bolestí hlavy a zmírnění bolestivosti kloubů. Masáž navíc posiluje imunitní systém a zlepšuje koncentraci,“ doplňuje lektor Robert Al Aref.

Nejen, že si můžete masáž dopřát u svého maséra nebo ve vašem oblíbeném wellness, ale můžete se ji také přijít naučit. Stačí absolvovat dvoudenní kurz určený pro širokou veřejnost pořádaný profesionální masérskou školou EduSpa College. Získáte mezinárodně platný certifikát a v případě zájmu si můžete kurz kdykoliv zdarma zopakovat. Lávové kameny jsou vám na kurzu k dispozici. Pocházejí přímo z Havajských ostrovů a z Jižní Ameriky a mají certifikát původu.

Kurz si můžete doplnit také kurzem masáže obličeje lávovými kameny. Masáž obličeje spojuje do jednoho harmonického celku tepelné účinky lávových kamenů a kosmetickou masáž obličeje. Výsledkem je dokonalá sestava, která má vynikající účinky v omlazení a regeneraci pleti obličeje, v povzbuzení lymfatického systému a v uvolnění svalů v oblasti tváře, krku a dekoltu.

Více informací na www.eduspa.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat