I klouby potřebují výživu. Co jim dopřát, aby se vám ráno lépe vstávalo?

Také se každé ráno probouzíte celí ztuhlí a víte snad o každém kloubu v těle? Možná vám tak dávají najevo, že je nejvyšší čas začít se jim věnovat. Kloubní výživa v podobě doplňků stravy je ideálním řešením, které vhodným způsobem doplní zdravou stravu a pravidelný pohyb. Naše testerky v rámci testování vyzkoušely svým kloubům dopřát doplněk stravy KLOUBY FIT. Jak se jim osvědčil? Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Proč zrovna moje klouby?

Klouby mohou zlobit i jedince, u kterých nebylo zjištěno žádné kloubní onemocnění. Především v chladnějším počasí se může stát, že o svých kloubech víme víc než jindy. Co za tím stojí?


Nejen senioři se s problémy s klouby potýkají. Řeší je často i sportovní nadšenci nebo ženy po menopauze. Těm všem může pomoci doplněk stravy KLOUBY FIT.

Jednou z hypotéz, s níž se experti netají, je ta, že chlad zvyšuje citlivost nervových vláken umístěných v kloubním pouzdře. Vlivem změn, respektive poklesu atmosférického tlaku, jsou pak tato vlákna napínána, což následně vede k bolestem a celkovému nepohodlí. Svou troškou do pomyslného mlýna přispívá i expanze kapalných a plynových molekul v těle, jež tlačí na okolní nervy. Když se to prý sečte dohromady, nepříjemná svízel je na světě.

Lenost a nedostatek fyzické aktivity, ovšem větší chutě k jídlu a dvojnásobné porce? Takovému „zlozvyku“ nízké teploty jenom nahrávají. Ostatně, komu by se také chtělo brázdit běžecké stezky, když se venku „čerti žení“? Jenže nulový pohyb ochabuje svaly, které klouby podporují. Ďábelské dílo pak dokoná hrozící nadváha, jež mnohonásobně zatěžuje kyčle i kolena.

Během chladných dní si příliš slunečních paprsků neužijeme, řadě jedinců chybí v organismu vitamin D. Ten, jak známo, usnadňuje vstřebávání vápníku, čímž posiluje kosti i klouby. Tato živina zároveň stimuluje „výrobu“ hormonu serotoninu, který je spojován s pocity štěstí. I vy na sobě pozorujete, že jste věčně pod tlakem? To je špatně, neboť stresový hormon kortizol nahrává bolestivým zánětům – a nejen kloubů. Je třeba uvést se do klidu!

Pomoc v tabletě

Doplněk stravy KLOUBY FIT od TEREZIA COMPANY je 100% přírodní produkt, který vynikádíky unikátní složce AQUAMIN. Jedná se o unikátní multiminerální komplex získávaný z mořské řasy s obsahem vápníku, hořčíku a dalších 74 stopových minerálů. KLOUBY FIT je dále obohacen o vitamin D, který přispívá k normálnímu vstřebávání vápníku, boswelii, která posiluje činnost kloubů a celkově tak v synergii s vitaminem D napomáhá pohybovému aparátu, rakytník, šípek a sušený prášek houby shii-take.

KLOUBY FIT je významným pomocníkem pro všechny seniory, kteří chtějí svým namáhaným kloubům pomoci při každém kroku, a chtějí tak žít aktivním životem plným nekončících her s vnoučaty, chozením na procházky a objevováním stále nových míst. Patří také k oblíbeným doplňkům i u sportovců, jejichž klouby dostávají každý den pořádně zabrat. Velkou oblibu si získal také u žen procházejících obdobím menopauzy, které je spojené s ubýváním hormonu estrogenu.

Produkt KLOUBY FIT vyzkoušely i naše testerky a testerové. Jak se jim osvědčil?


Doplněk stravy KLOUBY FIT měl u našich testerek a testerů opravdu úspěch.

Tento výrobek mě zaujal již na první pohled svým zajímavým designem a také výrobcem, což je známá firma Terezia Company, která má velice široké portfolio výrobků. Doplněk stravy na klouby jsem užívala 2 měsíce a musím uznat, že mi pomohl. Po ránu už necítím zatuhlost kloubů ani vrzání, které mě dříve trápilo. Daleko lépe se mi vstává z postele nebo ze židle a celkově cítím lepší a méně bolestivé podněty v těchto místech. Určitě budu pokračovat v braní i nadále, protože čím delší dobu, tím lépe,“ chválila testerka housenka.

S kloubní výživou jsem velice spokojená. Bolesti kotníku a kolene jsou mnohem méně časté a celkově mi přijde kloubní struktura i při sportu čí větší denní zátěži více "ohebná" a po ránu ne tak zatuhlá. Určitě bych tento produkt doporučila nejen starším lidem, kteří mají problémy s klouby, ale také lidem, kteří svůj kloubní systém více zatěžují,“ přidala se testerka evikh.

Po měsíci pravidelného užívání dle návodu pociťuji drobné změny. Kolena mne ani po delší námaze, například během či delší chůzí do kopce, nebolí a zmizelo i nepříjemné vrzání v kloubech. Tento přípravek jsem doporučil svým rodičům, kteří mají s bolestí kloubů po námaze větší problémy,“ hodnotil jeden z našich testerů Petr31.

Ač jsem docela mladá, s klouby mívám pořád problémy, nejen s koleny, ale také dost často i lokty, zápěstím. S tímto doplňkem stravy jsem spokojená, samozřejmě chce to čas a pravidelnost užívání, aby začl působit, ale rozhodně mi od obtíží pomohl, takže za mě bych ho určitě doporučila. U mě začal působit zhruba po 4 týdnech užívání,“ popsala testerka kamsilka.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat