Dejte svému tělu konečně zabrat od hlavy až k patě

Jaké cviky si představíte, když se řekne pevný, kulatý zadek

Jsem přesvědčená, že si teď vybavíte dřep a těžkou činkou na zádech, jak to vidíme u každé fitnessky na Instagramu! Samozřejmě, že dřepy jsou základem silového tréninku, ale neznamená to, že bez nich nemůžete pracovat na svých sedacích partiích.

Při návštěvě posilovny často pozoruji slečny, které si i bez zvládnutí základní techniky dřepu začnou na osu nakládat kotouče a následně se pod tou tíhou různě prohýbají v zádech nebo přesouvají váhu na špičky místo na paty, také se jim bortí kolena a klenba nohy.
Jaké následky může mít počínání, kdy si na záda naložíme těžkou činkou a vlastně ani neznáme správnou techniku cviku? Přetížíme svaly, a hlavně přední stehna, na která jsme vlastně vůbec nechtěli cílit, a také zvýšíme riziko zranění, které vás z cesty za dokonalým zadečkem může na nějaký čas vykolejit.

Znáte třeba cviky jako jsou hip thrust, zanožování či unožování? Proto vyzkoušejte můj trénink zaměřený na komplexní posílení nohou a hlavně zadečku!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat