Cvičení pro zadek jako skála

Posilovat mimo posilovnu se v posledních letech stalo opravdu velice oblíbeným a nejvíce od té doby, kdy zavřeli kvůli pandemii fitness centra. Udělejte si tak v pohodlí domova příjemné prostředí na cvičení.

Domácí cvičení s různými zátěžemi, ale i pouze s vlastní vahou doslova rozpohybovaly svět fitness a dnes se k takovému cvičení uchyluje stále více lidí a nadšenců. Aby ne, možná jste někteří z vás díky zavřeným posilovnám přišli na to, že cvičení doma s vlastní vahou je efektivnější a ušetří také spoustu času. Doma si můžete dát také pořádně do těla a ještě ušetříte cestu do fitness centra a peníze za permici. Jedinou možnou nevýhodou je, že se nebudete moct ukázat ve svém novém oblečení, které jste dostali od Ježíška :)

Funknčí svaly


Trénink nemusí spočívat pouze v tom, že budete každým dnem navštěvovat fitness centrum. O tom ani silový trénink není, právě naopak, intenzivní, funkční trénink s vlastní váhou je vhodným řešením pro všechny, kdo se snaží zlepšit svoji výkonnost i funkčnost svalů, tyto dva elementy se totiž rovnají zdravému tělu. Velké svaly sice vypadají sexy, ale věřte mi, že po zdravotní stránce nejsou až tak důležité.

Právě výkonnost a funkčnost jsou v životě nejpoužitelnější a já osobně řadím cvičení s vlastní vahou za tu nejlepší a nejzdravější možnou variantu. Pokud ovšem není vaším cílem výrazné budování svalové hmoty – to už si do fitnesscentra budete muset zajít.

Vyzkoušejte mé domácí cvičení na kulatý zadeček! #zdravesesabcou







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat