Cvičení v pohodlí domova určitě oceníte

Než si odpovíte na otázku, zkuste se nejdříve zamyslet nad tím, co od cvičení vlastně očekáváte. Ani jedno není tou špatnou či správnou volbou, ale určitě si každý z nás najde nějaká pro i proti. A pokud váháš, tak si přečti můj článek a třeba ti pomůže se rozhodnout, proč si vybrat variantu domácího cvičení.

Výhody cvičení doma

Ušetříte spoustu času!
Velkou výhodu vidím určitě v tom, že se nemusíte nikam přesouvat, prostě se jen převlečete do oblečení na cvičení, vytáhnete podložku a je to, můžete začít. Když nad tím tak přemýšlím, tak vlastně ani moc nemusíte přemýšlet co si vzít na sebe, přece jen na vás doma nikdo koukat nebude.

Určitě ušetříte spoustu peněz.
Jednak nebudete muset platit členství a zavazovat se, že to členství platit budete, také ušetříte peníze za cestu a třeba i za vodu nebo proteinovou tyčinku, kterou si někdy koupíte, protože vás tam na ni láká nekonečně mnoho reklam.

Cvičení s vlastí vahou je mnohem zdravější než zvedání těžkých činek, také se po něm nebudete cítit tolik vyčerpaní, naopak vás nabije dobrou náladou, nebudete po cvičení s vlastním tělem tolik unavení, a navíc pravděpodobně zapojíte lépe STŘED těla než u těžkého tréninku.

A speciálně pro dámy, spousta z nás to dělá, prostě než jdeme cvičit, upravíme se, vybereme si nějaký sexy obleček a jdeme do posilovny. V případě domácího cvičení se můžeme zbavit i tohoto břemena – neustále se snažit vypadat skvěle. Nahoďte doma drdol, oblečte si 1. legíny po kterých sáhnete, a pojďte na to!

 

Nevýhody cvičení doma

Já upřímně vidím jedinou nevýhodu v omezenějším počtu cviků, protože pokud si nenakoupíte domů nějaké fitness pomůcky, pravděpodobně si cvičení s expandérem nezacvičíte, ale myslím si, že se to dá zvládnout i bez toho.

Pokud jste sociální a ráda navazujete kontakty, tak doma v obýváku se upřímně s nikým nepoznáte.

Cvičení doma je v mnoha ohledech výhodnější, pokud tedy nechcete vyloženě budovat větší nárůst svalové hmoty, nebo vytvářet konexe.
Já jsem jednoznačně v týmu CVIČÍM DOMA! #zdravesesabcou







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat