Hubnutí podle hodinových ručiček

Jak rychle a jestli vůbec přebytečná kila zmizejí, závisí vždy na způsobu stravy. Protože jen když budete ve správnou dobu jíst to správné jídlo, naučíte své tělo hubnout rychleji. To znamená, nastartovat metabolismus a díky tomu zvýšit i spalovat kalorie. A dobré je vypít alespoň dva litry vody denně. Co dalšího musíte vědět, abyste mohli hubnout podle hodinových ručiček?

Hodně žen řeší otázku perfektní (nebo alespoň dobré) postavy a jak ji získat s co nejmenším úsilím. Bohužel bez práce nejsou koláče, a proto i zhubnout vyžaduje trochu spolupráce. Ale pokud se naučíte jíst správné potraviny ve správnou dobu, může vám to hodně pomoci.

Ke snídani bílkoviny i sacharidy

U snídaně je dovoleno se najíst opravdu řádně dosyta. Ráno totiž tělo doplňuje zásoby energie na celý den. A tak potřebuje od všeho něco. Bílkoviny – například jogurt, vejce, šunku nebo sýr, ale i sacharidy – celozrnné pečivo a müsli. Bez velkých výčitek si můžete ke snídani dopřát i takové věci jako ovoce nebo marmeláda. A třeba vitamin C posiluje náš imunitní systém a podporuje také produkci hormonu noradrenalinu, který je důležitý pro optimální spalování tuků.

K obědu a ke svačině celozrnné výrobky a brambory

Aby vám vydržela energie i odpoledne, nepotřebujete mít na stole maso čtyřikrát týdně, ale sacharidy jako celozrnné výrobky a brambory byste si naopak měli dopřát denně. A kdo by chtěl víc exotiky, může jíst místo brambor kuskus, quinou nebo cizrnu.

Večeře plná bílkovin a vlákniny

Hubená během spánku? Funguje to, ale jen pokud svoje tělo večer dostatečně zásobíte bílkovinami bez sacharidů. Bílkoviny totiž podporují během nočního klidu spalování tuků. Pokud si tedy dáte večeři z kvalitních zdrojů bílkovin jako je libové maso, ryba nebo jogurt a potravinami bohatými na vlákninu, ale bez sacharidů a tuku, spálíte během noci více kalorií a hubnete!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat