Snažíte se o miminko, ale nedaří se? Známe způsob, který vám může pomoci

Snažíte se už delší dobu otěhotnět, ale stále bez úspěchu? Začínáte z toho být značně nervózní a podrážděná? Zkoušíte všechno možné, nejrůznější babské i odborné rady, ale pořád ne a ne otěhotnět? I okolí už na vás začíná tlačit, kdy už konečně založíte rodinu? Začínají vám tikat biologické hodiny? Pamatujte, nejste v tom sama. Stále více párů má problémy s početím. Proč tomu tak je a jakým způsobem lze otěhotnění podpořit?

Co je příčinou problémů s otěhotněním

Schopnost přirozeného početí se rok od roku snižuje. Problémy má dle statistik už dokonce každý pátý pár. Lékaři se shodují, že statistika je neúprosná. Na vině je především stále se zvyšující věk prvorodiček. Ten za poslední tři dekády vzrostl hned o 6 let. Už mladý a zdravý pár má přitom jen 25% šanci na početí během jednoho cyklu. Odborníci proto ženám radí: Pokud víte, že jednou chcete děti, příliš zakládání rodiny neodkládejte.

Na druhou stranu jsou však smířliví k řadě dalších faktorů: V biologicky optimálním věku řada žen nemá ještě potřebné zázemí, na dítě se necítí dost vyzrálá nebo zkrátka po boku nemá vhodného partnera. A naštěstí ani v pozdějším věku není těhotenství zcela vyloučené. Jen je ho potřeba trochu podpořit.

Další dobrou zprávou je i to, že než se vydáte na kliniku asistované reprodukce, měla byste dát šanci přirozenému otěhotnění, úspěchu se pravděpodobně dočkáte.

Jak podpořit otěhotnění?

Odborníci mají jasno v tom, že důležitá je především psychická pohoda. Obrňte se proto vůči stresu z neúspěšných pokusů i tlaku okolí, které na vás se zvyšujícím se věkem stále častěji může dotírat, kdy už konečně i vy budete vozit kočárek.

Dále je vhodné upravit životosprávu. Šanci na přirozené otěhotnění snižuje příliš vysoká tělesná hmotnost i kouření. Protože alkohol může poškodit plod, lékaři doporučují těhotenství plánovat a dostatečně dlouhou dobu před otěhotněním jej vysadit, ačkoli příležitostná konzumace alkoholických nápojů v malém množství vašemu zdraví neškodí.

Samozřejmostí je eliminovat stres i z dalších příčin, než jsou neúspěšné pokusy, například snížit pracovní nasazení, nestresovat se z maličkostí a užívat si kouzla okamžiku.

Zdravý životní styl u partnera

A zdravý životní styl naordinujte i svému partnerovi. Pokud se vám totiž nedaří otěhotnět, problém může být i na jeho straně. Mužům bohužel neustále ubývá množství pohyblivých spermií a snižuje se i jejich kvalita.

V roce 1940 se v ejakulátu zdravého muže vyskytovalo v průměru 110 milionů spermií. V současnosti je to jen kolem 15 milionů. Přitom právě zdravý životní styl může kvalitu spermií podpořit. Základem je pestrá a vyvážená strava, dostatek pohybu na čerstvém vzduchu i přiměřené množství odpočinku.

Přírodní podpora plodnosti

Svému muži můžete doporučit též užívání nejrůznějších potravinových doplňků. Ty mohou podpořit jeho přirozené zdraví, plodnost, spermatogenezi, erekci, ale i sexuální apetit. Jedním z nich je Amarex Men Complex.

Obsahuje přírodní složky, které:

  • přispívají k plodnosti,
  • podporují sexuální výkonnost,
  • dokáží podpořit přirozenou erekci,
  • podporují libido,
  • přispívají ke zkvalitnění sexuálního prožitku,
  • přispívají k normální spermatogenezi,
  • podporují normální funkci imunitního systému,
  • vedou k normální činnosti nervové soustavy,
  • přispívají k normální psychické činnosti,
  • napomáhají ke snížení míry únavy a vyčerpání,
  • přispívají k regulaci hormonální aktivity,
  • a podporují silnější ejakulaci.

Pro dosažení žádoucího efektu je vhodné Amarex Men Complex brát dlouhodobě každý den, a to po dobu alespoň 2 měsíců. Ovšem pozitivní efekt je možné na sobě pocítit už po měsíci užívání.

Příroda pomůže i vám

Tento přípravek je sice určen primárně pro muže, ovšem užívat jej můžete i vy pro podpoření své plodnosti. Protože látky obsažené v tomto přípravku mají pozitivní efekt na reprodukční orgány ženy a dobrou psychickou pohodu. I pro ženy je doporučené dlouhodobé užívání. Společně se tak můžete se svým partnerem podělit o přírodní podporu své plodnosti.

Ač je početí miminka někdy skutečně o nervy, neztrácejte hlavu ani naději. Uvidíte, že v tu nejméně očekávanou chvíli se vám to konečně podaří.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat