Jojo efektu vstup zakázán

Toužíte zhubnout? Máme pro vás tipy, jak zhubnout dokonce až dvacet kilogramů a to dlouhodobě!

Abyste zhubli 20 nebo více kilogramů, budete potřebovat hodně měsíců – kdy je nutné dodržet mnohdy přísná pravidla. Pokud se do toho pustíte s námi, stačí dodržet následující tipy, a hlavně se vyhnout drastickým dietám, které slibují zhubnout rychle. Možná s nimi budete ze začátku hubnout rychle, ale potom se zaručeně dostaví jojo efekt a kila jsou zpět.

Změna jídelníčku je základ

Abyste mohli zhubnout a váhu si udržet, neobejdete se bez změny jídelníčku. To má oproti drastickým dietám hned tři výhody: nebudete trpět hlady, budete mít dostatek živin a nezpomalí se metabolismus. Takže dosáhnete svojí vysněné váhy, udržíte si ji a jojo efektu se bát nemusíte.

Méně je více

Aby se vám změna podařila dlouhodobě, je důležité, abyste si nezakazovali žádné potraviny. Důležité je množství, pak je povoleno všechno. To znamená, že nízkokalorické potraviny jako ovoce a zeleninu nebo nízkotučné mléčné výrobky smíte jíst několikrát denně, kalorické potraviny jako fast food nebo sladkosti jen občas a v malých porcích. Kromě toho přidejte do každého svého pokrmu zeleninu a snížte příjem těstovin a masa.

Správné potraviny

Čím méně kalorií potraviny mají, tím lépe se dá jimi dosyta najíst. Perfektní jsou samozřejmě ovoce a zelenina, které obsahují velké množství vitaminů a minerálních látek. Potraviny, které můžete jíst několikrát denně bez špatného svědomí jsou nízkotučné mléčné výrobky, celozrnné výrobky (těstoviny, pečivo, vločky). Několikrát týdně můžete jíst také luštěniny, libové maso a ryby.

Veškeré názory a tvrzení jsou dílem autora článku. Případné citace jsou uvedeny.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat