Proč je Zeen Collagen hitem letošních Vánoc?

Vánoce klepou na dveře a vy pořád nevíte, čím letos obdarovat své milované? Hitem letošních Vánoc je výživový doplněk Zeen Collagen, který prodlužuje mládí, pomáhá od bolesti pohybového aparátu a je nepřekonatelným elixírem krásy. Díky svému všestranně blahodárnému účinku na lidský organismus jde o skvělý a univerzální dárek pro všechny vaše blízké i širokou rodinu.

Zeen Collagen pomáhá proti bolesti kloubů

Zeen Collagen je skvělý dárek pro všechny, které trápí bolesti kloubů a další problémy spojené s pohybovým aparátem. Kolagen je pro lidský organismus přirozená bílkovina, která zajišťuje elasticitu a pevnost chrupavek a kloubů a zdraví vazů a šlach. Od 25. roku se ale kolagen přestává v těle samovolně vytvářet, organismus začne zpracovávat zásoby z mládí a kolagen v kloubech a chrupavkách postupně ubývá. Právě kvůli nedostatku kolagenu se objevují první chronické bolesti, zhoršuje se pružnost a ohebnost kloubů a pohyb nám začne činit menší,či větší potíže. Obdarujte své rodiče a prarodiče balením Zeen Collagenu a věnujte jim tak kousek zdraví a mládí. Radost z pohybu je pro celkovou spokojenost velmi důležitá a vaši milovaní si budou díky doplněnému kologanu znovu užívat aktivní život, procházky v přírodě i hry s vnoučaty. Jde také o skvělý dárek pro sportovce, jelikož kolagen pomáhá s regenerací svalů po cvičení a usnadňuje rekonvalescenci po úrazech.

Zeen Collagen je elixír mládí

Kolagen je důležitou složkou lidské pokožky, vlasů a nehtů. Díky kolagenu je kůže hydratovaná, pružná a má mladistvý vzhled. Věkem podmíněný úbytek kolagenu se začne projevovat prvními vráskami, povadlostí tváří, strhanými rysy a lámavými vlasy a nehty. Zeen Collagen navrátí pokožce svěžest a pružnost, vyhladí povrchové vrásky, vlasům dodá ztracený lesk a zlepší také kvalitu nehtů.

Každá žena touží po tom udržet si mládí a krásu. Zeen Collagen vyživí pokožku zevnitř, daleko intenzivněji a trvaleji, než jakýkoli krém, jelikož vnitřně užívaný kolagen vyplňuje buněčnou strukturu pokožky a podporuje tvorbu dalších proteinů, které pomáhají udržovat strukturu pokožky, například elastin či fibrillin. Výsledkem je  vypnutější, zdravější a hydratovaná  pleť. Vrásky se tvoří méně  nebo vůbec a ty menší se vyhlazují. Může dojít i ke zlepšení akné, hojení jizviček po akné nebo zmírnění příznaků atopické,  suché a  loupající  se pokožky. Kolagen pomáhá také s celulitidou a jde o perfektní doplněk stravy při hubnutí, jelikož minimalizuje problémy s povislou kůží.

Kromě pokožky se kolagen podílí také na struktuře vlasů a nehtů. Obojí je díky kolagenu pevnější, na pohled i na dotek zdravější a plné života. Zeen Collagen je dokonalý dárek pro každou ženu, která o sebe ráda pečuje.

Proč je Zeen Collagen nejlepší volba na trhu kolagenových doplňků stravy?

Zeen Collagen je 100% přírodní produkt, který tělo dokáže plně využít a vstřebat. Kolagen v hydrolyzované podobě (ve vodě rozpustný prášek) je nejlepší forma doplňků stravy této kategorie. Ve vodě rozpuštěný prášek se vypije a dostane do trávicího traktu, kde už se kolagen skrze tenké střevo vstřebá do krevního řečiště. Krev proudí po celém organismu a moudré tělo vždy pošle kolagen přesně tam, kde ho nejvíce potřebuje.

Možná znáte kolagen z kosmetiky, jelikož se používá jako součást různých omlazujících krémů a sér. Zevně užívaný kolagen ale zdaleka nemá takovou účinnost jako kolagen užívaný vnitřně. Molekuly kolagenu jsou totiž příliš velké aby prošly bariérou kůže do spodnějších vrstev pokožky, a tak působí jen na její povrchovou část. Chcete-li zacílit na hloubkovou hydrataci a pocítit plný potenciál kolagenu, užívejte ho vnitřně.

Zeen Collagen je jedinečný také proto, že obsahuje navíc vzácnou kyselinu hyaluronovou, vitamín C a zinek. Kyselina hyalirunová vyplňuje kolagenová vlákna, vitamin C pomáhá vstřebání kolagenu a zinek sám o sobě podporuje zdravé nehty, vlasy a pokožku, a tudíž zintenzivňuje celkový efekt tohoto komplexního doplňku stravy.

Objednejte si Zeen Collagen již dnes na www.zeenworld.com. Produkty seženete také exkluzivně v prodejnách DM drogerie markt Česko.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat