Netradiční způsob pro upuštění páry

Občas máte chuť si vykřičet plíce nebo bouchat hlavou do zdi? To známe, ale hrozí, že se u toho nepěkně zraníte. Přinášíme proto několik méně tradičních, ale mnohem účinnějších metod, jak se zbavit napětí.

Puls jako o závod, stres na úrovni 100, čiré zoufalství. Co dělat, když se ocitnete uprostřed emočního chaosu? Na internetu najdete návod na meditaci a vědomé dýchání. Hahaha, dobrý pokus! To funguje, když vám někdo v přeplněném vlaku stoupne potřetí na nohu, ale ne, když jste uprostřed skutečného záchvatu vzteku. Pro tyhle krizové situace máme několik neobvyklých, ale rozhodně efektivních nápadů, jak upustit páru a zbavit se vnitřního napětí.

Vybijte se

Jít si zaběhat? Omyl! Máme na mysli spíš hodinu boxu nebo kickboxu. A pro uvolnění velkého napětí, není nic lepšího než máchnout kladivem a rozbít všechno, co přijde do cesty. Samozřejmě nemluvíme o vlastním nábytku (to by vás ty vzteky přišly draho), ale o speciálních „bouracích místnostech“, kde můžete rozbíjet starý nábytek v ochranném oblečení. Odcházet budete jako znovuzrození.

Volume doprava

Pamatujete, jak skvěle to fungovalo, když jste byli v pubertě a potřebovali jste ventilovat všechnu tu nahromaděnou frustraci? Zamkněte se v místnosti, zapněte oblíbenou hudbu a dejte co nejvíc nahlas. A zpívejte z hloubi celé své duše! Nejlepší jsou rocková hudba a staré pecky. A pořád je na to nejlepší auto!

Staré dobré zahradničení

Práce na zahradě? Pro dítě za trest, v dospělosti překvapivě velmi uklidňující činnost. Stres? Hněv? Nervy? A zkoušeli jste vytrhat plevel nebo nakypřit půdu?

Uvolněte se

Ať už s přáteli nebo sami v tichu, uvolněte se! Pravidelným uvolňováním přebytečného tlaku předcházíte nárazovému výbuchu. Pokud se rozhodnete pro druhou možnost, mohou vám k tomu pomoci i různé knihy pro rozvoj osobnosti, kde si vybere každý z vás – od „13 věcí, které psychicky silné ženy nedělají“ až po „Přestaňte řešit ho*na“.

Zdroj: názory autorky, verywellhealth.com, psychologytoday.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01
69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat