Zbytečné omyly prováděné během menstruace

Periodicky se opakující krvácení vyžaduje svoje. Zatímco některé evropské státy probírají menstruační volno, vy se opět připravujete na nepohodlí a bolest. Ale co když si za něco z toho můžete sama? Věnujte pozornost častým omylům!

Některé věci prostě provádíte automaticky, navzdory tomu, že se kvůli nim necítíte pohodlně. To se týká hlavně menstruace. Tady jsou čtyři věci, kterým ženy a dívky během pravidelného krvácení většinou nevěnují pozornost.

1. Vnucování nových vynálezů

Postupem času se objevují nové technologie a vynálezy, jenž menstruujícím mají jejich „rudé dny“ usnadnit. Dříve dávaly všechny ženy přednost tradičním vložkám, ale s dostupností nových produktů, mezi které patří tampony, kalíšky či menstruační kalhotky, jisté procento dam přechází od starého k modernímu. A to je dobře, pokud ženám nové technologie vyhovují. Není na škodu zkoušet nové produkty a přizpůsobovat se změnám, ale vnucovat svému tělu něco, co se mu nelíbí, je nesmysl. Pokud se necítíte dobře s kalíškem nebo tamponem uvnitř pochvy, nepodléhejte reklamám a zůstaňte u tradičních vložek. Během menstruace je pohodlí na prvním místě.

2. Podléhání chutím

Chuť na jídlo založená na hormonální nerovnováze během menstruace je velmi přirozená věc. Majitelka pochvy obvykle touží po nezdravém občerstvení, včetně zmrzlin a studené kávy. Bohužel, konzumace studených jídel a nápojů zabraňuje pochvě hladce se zbavit děložní výstelky, což menstruační křeče ještě víc zhoršuje. Z tohoto důvodu dávejte přednost teplým pokrmům.

3. Nadměrné užívání léků proti bolesti

Kvůli nesnesitelné bolesti mnoho žen bere i několik utlumujících léků proti bolesti denně. Jenže ty často mají vedlejší účinky, a proto by se neměly polykat jako bonbony. Místo užívání těchto tablet můžete ke zmírnění menstruačních křečí použít termofor s horkou vodou nebo nahřívací pás.

4. Žádný sex

Vinou slabosti a křečí je někdy těžké vstát z postele. A co v ní rovnou zůstat? Sex během menstruace přestává být tabu, a navíc je prospěšný pro tělo i mysl. Orgasmus dokáže uvolnit křeče v břiše i zmírnit bolesti hlavy. Bonusem navíc je i to, že více prokrvené pánevní dno nahrává intenzivnějšímu a silnějšímu vyvrcholení.

Zdroje: názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat