Hurá na hory!

Někoho při pohledu na zasněžené kopce láká představa dobrodružné zimní výpravy. Jiní se těší na lyžování, snowboarding či běžkování. Všichni však máme něco společné – chceme se bavit, užívat si a netrápit se zkřehlými prsty a omrzlinami. Jak na to?

Stačí si vzít na pomoc takzvané funkční technologie a chytré materiály. Jejich předností využívají například světoznámé značky MERRELL, TEVA či Mizuno. Navštivte eshop www.dobot.cz a vybavte se na hory trendy outfitem, který vám zaručí  teplo a pohodlí při všech zimních radovánkách. POZOR! Nyní akce – doprava do konce roku zdarma!

Zasněžené modely plné vychytávek

SNOWBOUND – tak se jmenuje oblíbená „ZASNĚŽENÁ“ řada dámské outdoorové obuvi americké značky MERRELL určená do extrémních zimních podmínek, ale její přednosti si užijete i při běžném nošení. Jaká je její výbava? Voděodolná úprava, unikátní zateplení, které ctí heslo „teplo bez objemu“, samočisticí podrážka, antibakteriální úprava vnitřku boty eliminující zápach nebo stélka Merrell ActiveHeat™ se stříbrným reflexním filmem, který zadržuje teplo uvnitř boty.

HI-TECH KLASIKA

Novinka sezony MERRELL SNOWFURY WTPF svým designem navazuje na tradiční celokožené turistické boty. Výrazné barevné detaily, lemování ze syntetické kožešiny a především použití hi-tech funkčních technologií však hlásí příchod 21. století. Posuďte sami: Jedinečné zateplení, gumová špička, voděodolný svršek, samočisticí podrážka, antibakteriální úprava vnitřku boty eliminující zápach nebo stélka Merrell ActiveHeat™, která zadržuje teplo uvnitř boty. 

Zimní turistika má nové jméno – MERRELL WHITEOUT!

Tahle bota má zkrátka vše, co pro svůj trek v mrazivém počasí  potřebujete – unikátní zateplení Opti-warm TM 400 g (komfort až do – 40ºC), podrážku Vibram ®, která vám nedovolí uklouznout, speciální stélku Ortholite ® vyvinutou pro chůzi ve sněhu, voděodolnou membránu, poutka pro uchycení návleků a spoustu dalších vychytávek. Jedinečné technologie jsou navíc v dokonalé harmonii a s velmi moderním designem. 

eVentová membrána pro všechny eVentuality

Kdo by si v zimě nepřál nepromokavé boty? Vybrané modely značky TEVA jsou vybaveny speciální membránou eVent ®.  Díky ní je bota nejen voděodolná, ale také prodyšná. To je právě v zimním období velmi důležité, protože se naše nohy, i když si to neradi přiznáváme, při
zimních aktivitách mimořádně potí. 

TEVA DALEA MID eVent

Dámská kožená obuv Teva Dalea Mid eVent  vhodná pro turistiku i běžné nošení. Poskytuje skvělou trakci, ochranu a navíc padne. Obuv je vybavena membránou eVent ® a  nylonovou podporou klenby. Jakémukoliv uklouznutí zabrání vynikající vlastnosti podrážky Vibram ®. Zemité odstíny hnědé skvěle doplňují zářivé detaily. Doporučená cena: 3 299 Kč

Teplá i lehká TEVA Jordanelle

Kde je psáno, že zimní bota musí být těžké, nudné a neskladné kopyto? Nikde! Model TEVA Jordanelle je důkazem, že bota může být teplá i lehká zároveň. Zateplení technologií 3M Thinsulate™ LiteLoft™ s vyjímatelnou vložkou a voděodpudivou úpravou zajistí vašim nohám teplo po celý den a přitom v kufru nezabere žádné místo navíc!

MIZUNO BREATH THERMO – termoprádlo, které samo vytváří teplo

Už nemusíte závidět medvědům jejich kožich! Mizuno přichází s termoprádlem  vyrobeným z revolučního materiálu Breath Thermo, který teplo sám vytvoří. Stačí ho aktivovat tělesným pohybem. Vlákna absorbují pot, čímž se zvýší vnitřní energie pohybujících se molekul kapaliny pevně uzavřených ve struktuře textilie. Díky tomu se povrch termoprádla ohřeje o cca 2 °C. S prádlem Breath Thermo vás nepřekvapí teploty od deseti do minus deseti stupňů Celsia, kolekce Wool hřeje až do mínus dvaceti stupňů Celsia.

Mizuno Breath Thermo oceníte při běhu za chladného počasí, na běžkách, lyžích a při dalších zimních sportech. Kompletní kolekci najdete na www.teplepradlo.cz

Mizuno Breth Thermo je sexy

Nechcete si na svahu připadat vedle XXS krásek jako metrákový sněhulák? Vyměňte péřové bundy za něco rafinovanějšího – termoprádlo Mizuno Breath Thermo. Atraktivní, designově propracované střihy s plochými švy a perfektní elastičností podtrhují křivky těla a poskytují maximální volnost pohybu. Tyto kousky můžete použít jako první vrstvu, nebo je nosit jen tak. Nebojte se – zima vám nebude!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat