Žvýkačka či zubní kartáček? Máme pro vás obojí v jednom!

Dala jste si dobrý oběd, jdete na schůzku a uvědomila jste si, že jste si nevyčistila zuby? A při pohledu do zrcátka zjistíte, že se rozhodně nesmíte usmát? Máme pro vás řešení Fuzzy Brush!

Fuzzy Brush je malý, chlupatý kartáček, který vám bez použití vody a zubní pasty nejen osvěží dech, ale i vyčistí zuby a ústa.

Anglický slovník říká, že slůvko „fuzzy“ má mnoho významů. Chlupatý, kudrnatý, roztřepaný, ale také zmatený, podroušený, neostrý. „Brush“ znamená například kartáč, kartáček, štětka, ocas, smeták, šarvátka, srážka, přestřelka .

Na českém trhu je Fuzzy Brush úplnou novinkou, která však má ve světě dlouholetou tradici a úspěšně se prodává po celém světě. Továrna, která Fuzzy Brush vyrábí, produkuje v Anglii měsíčně 2,4 milionů kartáčků.

Fuzzy Brush je malá kulička, vhodná do kapsy či kabelky, ale zároveň opravdu efektivní zubní kartáček a osvěžovač dechu na jedno použití. Stačí jej vložit do úst a chvíli žvýkat. S trochou praxe lze za chvilku vyčistit celá ústa včetně jazyka i zubů.

TIP Bety: Přijďte ve dnech 10. do 12. prosince 2010 od 10 do 18 hodin na chvilku oddechnout od nakupování a spolu se svou rodinou a blízkými navštivte naše centrum v OC Letňany. Ve stánku VZP vám ZDARMA změří krevní tlak, ale také objem vody, tuků a cukrů ve vašem těle. Pro všechny navíc dárek - Fuzzy Brush zdarma!

Účinnou látkou Fuzzy Brushe je xylitol, přírodní cukr, nazývaný také dřevný cukr, který je běžně obsažen v různých druzích ovce včetně bobulového, zelenině, kukuřičné plevě a ovsu. Průmyslově se vyrábí z břízy. Má o 40 % méně energie než běžný cukr, ačkoliv je srovnatelně sladký. Jedna čajová lžička obsahuje 9,6 kcal, zatímco stejné množství cukru 15! Xylitol neškodí zubům. Ale dle dostupných studií, je výbornou prevencí proti zubnímu kazu, snižuje tvorbu zubního povlaku, a hojí počáteční defekty ve sklovině. Moderní studie prokazují, že xylitol dokonce pomáhá blokovat streptokoky a jiné mikroby, které se usazují v hltanové části ústní dutiny a mohou způsobit zánětlivá onemocnění plic.

Fuzzy Brush je 100% bezpečný. Po použití kartáček jednodušše vyhoďte.
Vhodný i pro diabetiky.

Více informací o akci Den v kontaktním centru VZP v OC Letňany najdete na www.densvzp.cz






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat