Trápí vás alergie? Vsaďte na jogurt!

Pokud člověk na jaře trpí svěděním očí a kýcháním, zřejmě má alergii na některé druhy pylů. Mírné projevy senné rýmy však není třeba řešit léky, které mají negativní vedlejší účinky. Stačí denně konzumovat kysané mléčné výrobky, dopřát si velký jogurt, kyšku nebo podmáslí.

„Naše současné výzkumy naznačují, že probiotika můžou mít vliv na vážnost projevů tohoto onemocnění, na jeho symptomy a na kvalitu života u pacientů s alergickou rýmou (sennou rýmou). Pozitivní výsledky byly prokázány v mnoha studiích, přičemž kysané mléčné výrobky nemají žádné negativní vedlejší účinky,“ tvrdí lékaři z Vanderbiltovy univerzity v Tennessee.

Alergická reakce na pyly stromů, trav a dalších rostlin je v dětství častější u chlapců. V dospělosti jí trpí obě pohlaví stejně. Konzumace bílých kysaných  mléčných výrobků s živou kulturou bez cukru, barviv, ochucovadel a dalších aditiv může výrazně zlepšit zdravotní stav alergiků a zmírnit projevy alergie.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat