Jak rychle získat zpět svou rovnováhu

Je před vámi důležitá porada, životní změna, důležité rozhodnutí, zkouška… a vy se cítíte všelijak, jen ne klidně? Pak zkuste sami sebe uklidnit některým z následujících triků. Opravdu fungují!

Malá masáž

Nic člověka neuklidní tak jako masáž. Ovšem to byste k tomu museli mít s sebou nějaké zdatného maséra. A to ve chvíli nejvyšší nervozity člověk většinou nemá. Ale nevadí! Malou uklidňující masáž můžete dát i sami sobě. Prostě palcem jedné ruky lehce přejíždějte v kruzích po dlani ruky druhé.

Dlaně k sobě

Podobně vás uklidní i jiná hra s rukama – nataženými prsty a dlaněmi tiskněte obě ruce k sobě (jako byste se modlili). Po chvíli uvolněte a opakujte.

Zavřené oči

Zkuste prostě na chvíli vypustit okolní svět ze své mysli. Nebo ho alespoň pusťte z očí. Doslova. Na chvíli je prostě zavřete představujte si, že jste úplně někde jinde. Někde, kde se cítíte příjemně a v bezpečí.

Obejměte se

Už od dětství to známe – nejlépe se cítíme v náručí někoho, koho milujeme (třeba jako děti jsme utíkali do náručí maminek a tatínků). Jenže co když není nikdo takový po ruce? Prostě obejměte sami sebe! Vážně to pomáhá.

Odtlačte stěny

Tedy obrazně řečeno. Připomeňte si, že i když vás čeká těžká chvíle, máte stále pevnou půdu pod nohama! Stoupněte si blízko nějaké stěny, dlaněmi na ni tlačte 5 až 10 vteřin a vnímejte, jak vám podlaha pomáhá.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

21 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:59
6 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:47
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat