Výchova jako řemen, nebo pozitivní rodičovství?

17.03.2011 | Děti a rodina

Bety.cz vás zve na čtvrtý seminář Pozitivní rodičovství. Tématem osvětově vzdělávacího semináře pořádaného Nadací Naše dítě v rámci kampaně Pozitivní rodičovství je tentokrát skloubení potřeb dítěte s potřebami rodičů a vytvoření harmonického zázemí pro všechny členy rodiny. Přináší mimo jiné vhled do nového životního stylu ve spojení s terapií pevným objetím podle PhDr. Jiřiny Prekopové.

Přednášejícími jsou uznávaná dětská lékařka a psycholožka MUDr. Taťjana Horká a PhDr. Jaroslav Šturma. Zaměří se na způsoby zlepšení vzájemných vztahů rodičů a dětí. Chybět nebudou ani praktická cvičení, diskuse, názorné ukázky a další podněty potřebné k harmonickému sladění potřeb dítěte s rodiči v praxi a jejich uzpůsobení jednotlivým vývojovým stupňům dítěte.

Dále se dozvíte více o Terapii pevným objetím podle etiky PhDr. Jiřiny Prekopové. Oba přednášející jsou žáky a nejbližšími spolupracovníky této celosvětově uznávané psycholožky.

Seminář se koná ve středu 30. března 2011 od 9. 30 do 16. 00 hodin v budově Justiční akademie v Praze. Účastnický poplatek je 600 Kč a zahrnuje také celodenní občerstvení včetně oběda. Přihlášky posílejte do Nadace Naše dítě nejpozději do 24. března 2011.
Přihlášku a více informací naleznete na www.nasedite.cz






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat