Posilte svůj vztah s dcerou. Udělejte si odpoledne jen a jen pro sebe

Pouto mezi matkou a dcerou je velmi důležité a velmi specifické. Ovšem bohužel také velmi křehké. A tak není od věci na něm čas od času zapracovat. Nemusíte se hned pouštět do nějakých důležitých rozhovorů. Občas totiž stačí poslat mužskou část rodiny do kina a udělat si odpoledne jen a jen holčičí!

A co během takového odpoledne dělat? Třeba nějakou z následujících „holčičáren“.

Nehty jako ze žurnálu

Co takhle vytáhnout zásobu laků na nehty a pěkně si udělat manikúru (případně i pedikúru). Klidně si nechejte od své dcerky „namalovat“ na nehty nějaké bláznivé barvy a kombinace – jsem prostě o to, abyste se obě skvěle bavily!

Co si chceš koupit?

Ačkoli je jasné, že nechcete dceru vychovávat k utrácení, strávit hodinku dvě v nákupním centru není k zahození (ostatně většina z nás ráda nakupuje i v dospělosti). Klidně předem stanovte částku, kterou může vaše ratolest utratit, a nechte ji, aby si vybrala, co se jí líbí. Když pak ještě odpoledne zakončíte zmrzlinou v místní cukrárně, bude vám hezky na duši oběma.

Do toho!

Je vaše dcera spíše sportovní typ? Pak ji vezměte na utkání jejího oblíbeného týmu či zápas v oblíbeném sportu. Kdo říká, že si takové odpoledne nemůžete užít obě? Fandění rozhodně spojuje, ať už znáte jména všech hráčů a můžete citovat pravidla daného odvětví, nebo jste jen „doprovod“ nadšené fanynky.

Ahoj, vodo!

Vzpomínáte, jak jste v mládí jezdila s kamarády a kamarádkami na vodu? Možná by se takový výlet (tedy až tomu bude počasí nakloněné) líbil i vaší dceři. Vzhledem k tomu, že si můžete půjčit loď jen na jeden den, nemusíte řešit ubytování a spol. (a tatínek vás pak může v cílové destinaci vyzvednout a odvézt domů). Že nejste zrovna zkušená vodačka? No a co! Legrace si užijete určitě spoustu i tak.

Místo jen pro nás

Co kdybyste si s vaší dcerou našly nějakou oblíbenou cukrárnu, kavárnu či prostě podnik, kam budete chodit jen a jen spolu? I kdybyste měli ukrást jen pár minut, bude tohle místo takovým koutkem, kde jste jen vy dvě. A kde můžete rozebírat první lásky, trampoty i radosti… A kdo ví, za nějaké ty roky sem pak budete chodit třeba s vnučkou.

Do přírody i do kuchyně

Máte ale spoustu dalších možností – vyrazit na výlet do přírody, do zoo nebo třeba do muzea či na výstavu. Nic ale nezkazíte ani kinem či divadlem, vyjížďkou na kole, nebo dokonce společným pečením a vařením (možná si i vy vzpomínáte, jak bylo hezké, když vás maminka či babička pustila do kuchyně a nechala vás míchat těsto nebo olizovat rozpuštěnou čokoládu). Jde jen o to, co vás a vaši dceru baví. A že budete jen a jen spolu!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat