Diskuse na téma Můj svatební den

02. 05. 2011 | Svatba

Sledovali jste svatbu prince Williama a Kate Middleton? Líbila se vám? A jaká byla vaše svatba? Nebo teprve plánujete? Přidejte i své fotky :)

katuskapd 02.05.2011

Moja vysnivana svadba bola pre 6 rokmi a bola krásna na Bojnickom zámku, počasie vyšlo, všetci boli spokojný, trapas nebol žiadny :) a najkrajšie bolo ako sme išli s manželom po ukončerní svadby sami posledný peši domov :) nebolo to daleko a ta romantika bola úžasná :)

pidulka 02.05.2011

Moji svatbu jsem si představovala jako v pohádce. Každý by si přál takovou svatbu jako William a Kate. Plánovali jsme vše půl roku dopředu. Místo, hosty, šaty, květiny, chlebíčky, dorty, zákusky, no prostě všechno. Nadešel můj den D. Od rána katastrofa. Skoro jsem nespala, s mým nastávajícím jsme se honili jak blázni, aby vše vyšlo. Hosté přijížděli, muselo se zajistit občerstvení. Já byla zavřená v pokoji, se mnou nikdo. Bylo mi to trochu líto. Při odjezdu mi vymáchali šaty ve psím jídle, tatínek se mi opil, zlomil se mi hřebínek u závoje, při focení mi ještě přišlápli šaty na žvýkačku, no prostě pohroma. Co jsem si užila, byla oslava. A zakončení bylo vůbec nejlepší..... Náš svatební pokoj obsadili a mi byli nuceni strávit svatební noc na ubytovně s ostatními hosty. Takže můj nejhezčí den v životě mě velmi zklamal. Znovu bych se už vdávat nechtěla, jsem ráda, že to máme za sebou. Všem kdo plánuje svatbu přeji hlavně pevné nervy a přežijte to líp, než já. Ale jsem ráda, že jsem našla toho pravého, jsme spolu 7 let.

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat