Diskuse na téma Valentýn

Čím se s partnery obdarováváte na sv. Valentýna ? Slavíte tady ten svátek vůbec ?

Anička 11.01.2024

Trochu to tady oživím, jelikož se Valentýn blíží, tak by mě taky zajímalo jak to kdo z Vás slavíte? My tomu nedáváme velkou váhu, ale vždycky dostanu od partnera kytku a něco dobrého na zub. Já mu letos objednávám z Coffeespotu nějakou dobrou kávu co má rád a k tomu i nějakou ne vyzkoušení a zajdeme si do kina. :)

Koki Anička 22.01.2024

My slavíme každý rok, jelikož se nám přesně na valentýna narodila dcera. :) Takže slavíme i její narozeniny a my si s partnerem také dáváme malý dáreček. :) Protože ten největší už máme. :) Káva je ale dobrý nápad, a je to klasická zrnková? Ještě jsem nezkoušeli. Ale ráda bych ochutnala.

Anička Anička 25.01.2024

Přesně tak zrnková https://www.coffeespot.cz/, ale mohou Vám ji i namlít, mají hned několik možností mletí. :) My ji máme moc rádi, já si ráda dávám ty nekyselé s čoko tóny a oříšky. Partner raději zase kyselejší a ovocné. Mají široký výběr a stále nějaké novinky. :) Jinak k dcerce gratuluji a je to opravdu nádherný dáreček.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat