Diskuse na téma Telefon na protiúčet

Ahoj, můžete mi prosím poradit, jestli je v Brně o nějaký obchod, který nabízí možnost koupi nového telefonu s možností výkupu starého na protiúčet a doplacením rozdílu? Případně možnost koupi telefonu na splátky?

Lada 24.03.2014

Wow, přiznám se, že také uvažuji o novém telefonu, ale abych kupovala na protiúčet, to mě nenapadlo :D takže taky beru nějaké návrhy na obchůdky.. :)

Jejda 24.03.2014

Ahoj holky, hele, my s manželem nakupujeme v Hradci Králové v jednom takovém obchodě, kde mají nejen telefony, ale i tablety a různé příslušenství. Mají několik poboček, tak možná bude některá i blízko vás a jelikož jste to tu neuvedly, tak vám to nemůžu přímo napsat. Ale tady se můžete podívat, kde ty pobočky jsou: http://www.cesky-mobil.cz/kontakt/. Pokud vím, tak i nákup na protiúčet je u nich možný. :)

Laugher 08.04.2017

Lidická 13, 602 00 Brno střed (naproti divadlu)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat