Diskuse na téma Posílení imunity u dětí

Zdravím, maminky - poraďte dobrý doplněk stravy, který funguje u dětí na posílení imunity?

Alča 13.03.2024

Záleží jak staré dítě? To zde není uveden. Ale my máme třeba dobrou zkušenost s vitálními houbami od Houbicky.eu. Ti mají právě výrobky i pro děti od 3 let. :) Takže za mě skvělá věc a hlavně přírodní, nechemická a co je nejhlavnější funkční! Už si je kupovala i kamarádka, protože naše děti nejsou jako jediné neustále nemocné.

Bara Alča 25.03.2024

Mohu se zeptat co užíváte vy i děti a jak dlouho?

Alča Alča 29.03.2024

Užíváme Reishi https://www.houbicky.eu/reishi-ganoderma-lucidum-120-kapsli/ a k tomu ještě Cordyceps. Oboje ve formě tabletek, ale mají i extrakt. Ten je skvělý na akutní problémy a onemocnění, jelikož je silnější. Děti jsou ve školce/ škole, takže tam je riziko nakažení každý den. Ale dávám jim jednou za čas pauzu třeba na dva měsíce, aby si tělo také odpočinulo. Nic se nemá přehánět.

Dominka_K 22.02.2024

Můžu jen souhlasit, nám taky skvěle funguje www.drmax.cz/preventan-clasic-junior-sirup-250ml

Bouchalova 19.02.2024

Holky, s tím má taky výbornou zkušenost! Má taky dobré složení a obsahuje i vitamín C, ale v zimě není na škodu brát céčko ve velkém 😊

Andanka 11.02.2024

My jsme zkoušeli hodně doplňků stravy a nejvíc se nám osvědčil Preventan sirup. Má unikátní složení a musím zaklepat, syn tuto zimu vůbec nestonal.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat