Diskuse na téma Snaha o miminko

17. 04. 2024 | Chceme dítě

Dobrý večer, holky - po jak dlouhé době, když se nedaří otěhotnět je dobré se obrátit na reprodukční kliniku?

Dominka_K 19.04.2024

Zdravím, my jsme se na kliniku dostali až cca po roce snažení. Napřed jsem pátrala, kde mají dobré výsledky v léčbě neplodnosti a vyšla mi jako nejlepší klinika Repromeda. Tam nás pořádně vyšetřili a podstoupili jsme IVF. Teď už jen čekáme jak to dopadne a jeslti se zadařilo :)

Ella789 21.04.2024

S tím musím souhlasit, taky nás důkladně vyšetřili včetně prekoncepčních testů. Dělali nám Karyotyp - vyšetření chromozomální výbavy a test PANDA na přenosné nemoci. Zjišťovali příčiny mých opakovaných potratů. Nakonec jsme šli na IVF, protože zjistili problém u manželových spermií. Naštěstí se povedlo a za měsíc mám termín porodu, čekáme chlapečka.

Romana Van. 23.04.2024

Holky, já jsem na klinice www.repromeda.cz taky otěhotněla - byla to třetí klinika, na kterou jsme se dostali a až tam nás pořádně vyšetřili a chtěli nám pomoct, jinde jsem ten zájem moc neviděla, spíš nim šlo o peníze.

Ella 24.04.2024

Jojo, taky jsem zkoušela více klinik... Ale já jsem se nakonec rozhodla pro IVF kliniku Zlín. Nebo teda rozhodla. Byla to moje třetí klinika a dala jsem na radu kamarádky, která tam chodí darovat. A jsem moc ráda, že jsem zašla k nim. Cítím se tam moc dobře :) Přístup je neskutečný, je vidět, že to jsou profesionálové, co mají hodně zkušeností.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat