Kdy se cítíme nejatraktivnější? Ve dvaatřiceti

Nejatraktivnější a nejsebevědomější jsou ženy ve dvaatřiceti letech. Míní to o sobě ony samy. Lépe řečeno, ve dvaatřiceti byly nejatraktivnějšími podle svého názoru ty ženy, kterým je dnes mezi čtyřiceti a šedesáti lety.

Podle průzkumu ženy mezi 40 a 60 roky tvrdí, že nejvíce sebevědomí, nejaktivnější sexuální život, nejvíce zkušeností a potěšení z dobrého jídla a pití měly v průměru ve dvaatřiceti letech. Tehdy se cítily být nejatraktivnějšími. Mladším příslušnicím stejného pohlaví radí, aby mezi třicátým a čtyřicátým rokem života využily na maximum.

„Pocit vlastní krásy úzce souvisí se sebevědomím a životními zkušenostmi. Ve dvaatřiceti letech si žena už prošla svým a přežila více zkušeností a dosáhla více cílů než dvaadvacetiletá dívka. Ženy mohou být svými největšími hrozbami a nepřáteli, protože si vzájemně zkoumají každou vrásku a každé kilo váhy. Ale tato studie dokazuje, že krása je hlouběji pod kůží,“ komentovala výsledky studie doktorka psychologie Sandra Wheatley.

Takže, pokud máte deprese, že jste se přes třicítku již před nějakým časem přehoupla, a připadáte si stará, hned na takové myšlenky zapomeňte, jste totiž v úžasném věku! (Čtěte také: 30 důvodů, proč je skvělé být třicátnicí).






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:21
33 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:10

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat