Chcete mít krásnou pleť? Použijte ptačí trus!

Pleť nejlépe rozjasní a vyčistí slavičí trus. Ten při péči o pleť používají stovky let gejši. Teprve posledních pár roků ale podléhají síle ptačích výkalů také ženy v New Yorku.

Do salonu krásy Japonky Shizuky Bernstein tak míří jejich zástupy. Maska ze slavičího trusu prý totiž rozjasní a vyčistí pleť dokonale jako žádný jiný prostředek.

Shizuka Bernstein tvrdí, že je to kvůli vysokému obsahu aminokyseliny guaninu v ptačím trusu. Právě kvůli guaninu je ptačí trus cenným hnojivem pro zahrádkáře. Ale v případě pleti slouží jako rozjasňující a čisticí prostředek.

Gejši prý začaly slavičí trus užívat v osmnáctém století, kdy si jím odstraňovaly silné vrstvy bílého make-upu z tváří.

„Sterilizovaný slavičí trus může sloužit jako dokonalý peeling, který odstraní veškeré nečistoty a prach, který se usadil v pleti, zákaznice se po něm cítí opravdu svěže,“ tvrdí dvaapadesátiletá majitelka salonu z Manhattanu, která si prý na nezájem stěžovat nemůže.

TIP Bety: Nevíte si rady s líčením nebo s účesem, který by se k vám hodil? Zeptejte se ZDARMA v naší on-line poradně kadeřnice a stylistky Mishy







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat