Dokonalý make-up za pět minut? Jde to!

Znáte to – ráno máte co dělat, abyste vypravila děti včas do školy (a manžela do práce), takže na sebe máte jen minimum času. Jak vypadat skvěle během pěti minut?

Dokonalý make-up se dá zvládnout během chvilky, chce to jen trochu cviku a také organizace – takže všechny potřebné kosmetické produkty, které budete používat, schraňujte na jednom místě, nejlépe v přehledném neceséru nebo krabičce.

1.    Připravte svou pleť. Na ranní líčení je dobré připravit pleť již večer, takže nepodceňujte její pečlivé čištění a poté hydrataci – poslouží vám pleťová voda a pleťové mléko. Ráno postup opakujte.

2.    Naneste hydratační krém, pár minut počkejte a poté aplikujte make-up. Najít přesný odstín sice chvíli trvá, ale přirozený vzhled je přesně to, čeho chcete dosáhnout. Pak make-up zafixujte pudrem. Dobrým tipem pro úsporu času jsou přípravky, které kombinují make-up i pudr. Jsou ale trochu dražší.

3.    Nezapomeňte dodat trochu barvy svým tvářím. Tvářenka by neměla být příliš výrazná, spíše by měla váš make-up dokreslovat.


Diskrétní poradenství!
Výklad karet! Naživo! Nyní! Volejte kartářku Ivonu!

4.    Prozařte svůj pohled – pokud máte i po noci hodně unavené oči, probuďte je očními kapkami. Kruhy pod očima překryjte speciálním projasňovačem/korektorem a do koutků očí aplikujte trochu bílého očního stínu. Nakonec použijte řasenku.

5.    Nakonec se věnujte rtům. Obvykle stačí nanést trochu lesku, pokud používáte rtěnku, nanášejte ji raději štětečkem, budete mít přesnější ruku.

Máte jen tři minuty? Pak vám bude stačit hydratační krém (nejlépe s UV faktorem), lesk či balzám na rty a řasenka.

TIP Bety: Nevíte si rady s líčením nebo s účesem, který by se k vám hodil? Zeptejte se ZDARMA v naší on-line poradně kadeřnice a stylistky Mishy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat