Módní strašidla na Oscarech: Tady inspiraci nehledejte

02.03.2011 | Krása a móda

Jako každý rok, tak i letos se na předávání prestižních filmových cen Oscar našly modely hereček, které více než obdiv sklidily údiv. Galerii těch nejméně povedených vám nyní přinášíme.

Jennifer Lawrence

Že by variace na Pobřežní hlídku? Všeho je nějak až přespříliš – hluboký výstřih,  poněkud vulgární odstín smyslné červené, ultra tenká špagetová ramínka a v neposlední řadě extra dlouhá délka. Maxišaty jsou sice tuto sezonu in, nic se ovšem nemá přehánět! Divíme se, že Jennifer cestou po červeném koberci nezakopla.

Julia Ormond

Julia se zřejmě nechtěla vzdát představy, ze půjde v šatech s délkou ke kolenům. Pak si ale na pozvánce přečetla, že nutností je dorazit ve velké večerní róbě, a tak strhla další záclonu a narychlo spíchla ještě dolní díl.

Gwyneth Paltrow

Ve svém nejnovějším snímku sice ztvárnila Gwyneth country zpěvačku, ale zdá se, že nyní má zálusk na roli v pokračování sci-fi seriálu Star Trek. „Ahoj, pocházím z planety Gwyneth“, mohla směle zdravit kolemjdoucí ve své vesmírné kreaci herečka Gwyneth Paltrow, než se vydala hledat kapitána Kirka, pana Spoka a zbytek posádky.

Melissa Leo

V háčkování je Melissa skutečný profík. Doporučujeme však zůstat jen u svátečních ubrusů a dekorace interiérů.

Joy Bryant

Nevycházíme z úžasu. Herečka vypadá jako by si po večerech přivydělávala v sado maso podnicích. Pro příště doporučujeme využít služby profesionálního stylisty!

Helena Bonham Carter

V černých sametových šatech vypadala herečka až moc usedle. Nakonec ale ukázala, že přece jen malou zajímavost na sobě má. K podvazku připevnila britskou vlajku a vše doplnila malými černými brýlemi. Britskou vlajku měl u sebe i její herecký kolega z filmu Králova řeč Colin Firth.

Cate Blanchett

Ani Cate to se svým modelem nevyhrála. Také se rozhodla pro zavedenou značku, konkrétně Givenchyho, ale levandulová a žlutá barva příliš neladila. Podivný vršek šatů vypadal spíš jako bryndák než cokoliv jiného. Celkový dojem: Kuchyňská zástěra v bizarních barvách.

Hlavním výhercem letošních Oscarů byl podle očekávání film Králova řeč. Získal čtyři Oscary a jeho hlavní hvězda, Colin Firth, získal ocenění za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli. Cenu za nejlepší ženský herecký výkon si odnesla těhotná Natalie Portman, hvězda filmu Černá labuť. Film The Fighter dal příležitost hercům ve vedlejších rolích: Oscara za vedlejší ženskou roli získala Melissa Leo a Oscara za vedlejší mužskou roli vousatý Christian Bale.

TIP Bety:
Podívejte se, kterým herečkám to na Oscarech seklo aneb Tyhle róby zazářily!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Cibulačka

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat