5 pravidel, která dodržuje každá trendy žena. A vy?

Přemýšlela jste někdy, jak je to možné, že některé ženy prostě vypadají při každé příležitosti dokonale, aniž by na sobě měly poslední výstřelky paní módy? Jak to, že mají vždycky styl a šarm? Ve skutečnosti to není tak těžké a dokáže to každá z vás!

Stačí mít na paměti následujících 5 pravidel.

Pravidlo č. 1: Kombinujeme s rozumem

Vzory jsou trendy prakticky pořád, jen se mění jejich vzhled – jednou jsou to pruhy, jednou etno motivy či geometrické tvary, pak zase krajky nebo výšivky apod. Využít jich můžete, jak se vám zlíbí, dodají outfitu ten správný „šmrnc“. Ovšem pamatujte – různé vzory nekombinujeme mezi sebou! Prostě necháme vyniknout jen jeden.

Pravidlo č. 2: Kůže ano, ale…

Hluboký výstřih, vysoký rozparek, krátká sukně… Proč nevyužít toho, co nám matka příroda nadělila, a neukázat to světu? To je jistě legitimní nápad. Ale všeho s mírou. Ukazujte vždy jen něco – tak například dlouhé nohy, ale už ne hrudník (a naopak). Nechejte také něco představivosti. Jinak může outfit působit lacině.

Pravidlo č. 3: Jakou mám velikost?

Můžete si klidně koupit šaty podle poslední módy a utratit za ně půlku výplaty – pokud vám nesednou, rozhodně v nich díru do světa neuděláte. Přestaňte se soustředit na to, jakou máte velikost, berte ji jako informativní číslo. Hlavní je, jestli vám outfit padne a zda zdůrazňuje to, co má, a naopak zakrývá, co zdůraznit nechcete.

Pravidlo č. 4: Doplňky? Doplňky!

Šperky a spol. umějí rozzářit každý outfit, ale i u nich platí ono staré známé „všeho s mírou“. Vyberte si jeden výrazný doplněk a nechejte ho vyniknout.

Pravidlo č. 5: Přestaňte z toho dělat vědu

Upřímně řečeno, zatímco vy si lámete hlavu pokaždé, když otevřete skříň, a usilovně se snažíte vymyslet něco originálního, spousta elegantních žen vystačí poměrně s málem – oblečení si kupují tak, aby se dalo mezi sebou kombinovat, a vystačí si s jednoduchými outfity, které jim padnou. Nemusíte se snažit mermomocí o svůj vlastní styl, prostě klidně někoho okopírujte! Líbí se vám, jak se obléká kamarádka nebo kolegyně? Vyrazte s ní na nákupy! Móda je především zábava.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat