Pánové, prosím, těchto módních trapasů nás ušetřete!

Ačkoli zástupci silnějšího pohlaví v posledních letech většinou o módě přemýšlejí podobně jako ženy a jen tak něco by si neoblékli, najdou se mezi nimi (ostatně tak jako v řadách zástupkyň pohlaví něžného) i muži, z jejichž outfitu vstávají vlasy na hlavě.

Na jaké „módní výstřelky“ by měli pánové co nejrychleji zapomenout? Pomineme dokolečka omílané ponožky v sandálech nebo vytahaná trika s „vtipnými“ nápisy o sexu, pivu či obezitě nebo „slušivou“ ledvinku kolem pasu a zaměříme se spíše na každodenní outfit a chyby, kterých se v něm naši milí muži dopouštějí.

Tak například už bychom na nich nemuseli vídat…

…široké, pytlovité džíny s vysokým pasem.

Džíny by měly postavě lichotit (nejen ženské, ale i mužské). A ty bachraté, co vypadají, jako byste je ukradli svému o 60 kilogramů těžšímu bráchovi, toto kritérium rozhodně nesplňují. Mnohem větší parádu uděláte s klasickými rovnými džínami!

…skinny džíny.

A máme tu opačný extrém. Pokud vám není do pětadvaceti a nemáte postavu mužského modela z přehlídkových mol, pak skinny džíny nejsou pro vás. Prostě ne.

…džínové kraťasy končící pod zadkem.

A vlastně jakékoli kraťasy, které vám odhalují celá stehna. Možná je máte ještě ze 70. a 80. let, kdy byly in, ale dnes máme rok 2017 a tyhle kraťásky jsou pořádný trapas.

…trička s hlubokým véčkovým výstřihem.

Nic proti klasickému „véčku“, to sluší spoustě mužů. Ovšem hluboké výstřihy už jsou trochu trapas. Nejčastěji v kombinaci s bohatě porostlou hrudí.

…školní/maturitní trička.

Třída 9. C, rok 2002. Je hezké, že jste si nechali se spolužáky vytisknout trička, jež na nichž jsou navždy zvěčněna vaše jména a nějaký pěkný slogan k tomu, že právě končíte své základní vzdělání. Ovšem nosit ho i v roce 2017 už tak hezké není.

…lesklé košile.

A myslíme ty skutečně lesklé. Takové, ve kterých téměř vidíme svůj vlastní odraz. Sluší opravdu málokomu a existuje jen hrstka příležitostí, ke kterým se hodí. Dokonce i v nočním klubu v takové košili budete působit spíš jako majitel než host.

…boty s výrazně hranatou špičkou.

Upřímně řečeno, elegantně nepůsobily nikdy, dokonce ani když byly in. O to hůř na vaší noze vypadají v současnosti.

…žabky.

No dobře, uznáváme, že v létě jsou pohodlné, protože se v nich nepotí nohy, ale upřímně řečeno – většina mužů (a bohužel ani řada žen) nevěnuje pedikúře tolik času a úsilí, aby se jejich chodidla v žabkách vyjímala.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat