Odolné pupínky. Jak proti nim bojovat?

26.03.2018 | Krása a móda

Také jste doufala, že jakmile překročíte věk, který od puberty dělí řádka let, budete mít konečně pokoj od nepříjemných pupínků? Jenže jako by akné nevědělo, kolik nám je, a drží se ná i nadále. První pomocí v případě, že se pupínek nečekaně objeví, je přípravek URGO Filmogel Spots, který mohly vyzkoušet i naše testerky. Jak jejich testování dopadlo? Přečtěte si jejich hodnocení a recenze! Máte stejné zkušenosti?

Pozor i na mobil

Zbavit se akné nejspíš není záležitostí několika dnů. Ovšem mnohé v tom můžeme udělat sami, svým životním stylem. Které zásady se vyplatí dodržovat?


Účinná pomoc v boji proti pupínkům? URGO Filmogel Spots Na pupínky, který vyzkoušely i naše testerky. A nešetřily chválou.

Spousta věcí se odvíjí od toho, jak se stravujeme. A akné není výjimkou, jak prokazují mnohé výzkumy. Dokonce se ukazuje, že i nějaké to kilo navíc může působit negativně. Nadváha nebo obezita jsou rizikovým faktorem mnoha chorob. Existuje však vazba i mezi nadváhou a akné. Abyste minimalizovali riziko kožních problémů, udržujte index tělesné hmotnosti v ideálním rozmezí. Soustřeďte se na zdravý jídelníček, omezte spotřebu cukru a snažte se pravidelně hýbat.

Váš obličej by měl být takovou bezdotykovou zónou. Vaše tvář je ovšem jednou z částí těla, na kterou byste neměli zbytečně sahat. Časté dotýkání se během dne a tření o pokožku podporuje přenos nečistot a olejů, které uvíznou v pórech, čímž se vytvářejí záněty.

A bez efektu (bohužel negativního) nejsou ani mobilní telefony. Displeje telefonů nejsou tak čisté, jak se jejich uživatelé domnívají. Závěry mnoha studií potvrzují, že obrazovka mobilního telefonu je špinavější než veřejné toalety. Pokud ji pravidelně nečistíte antibakteriálními přípravky, můžete si všechny nečistoty přenášet na obličej, což v kombinaci s třením podporuje infekce a vznik akné.

Pomoc v aplikátoru

Čtyřicet z našich testerek dostalo možnost vyzkoušet URGO Filmogel Spots Na pupínky, který poskytuje diskrétní a účinnou péči na zanícené formy akné. Jak se jim přípravek osvědčil?

„Provedení tyčinky je super, vejde se do kabelky a vypadá spíš jako tužka na oči. Hned, jak aplikátor přišel, jsem jej vyzkoušela na pupínek. Trochu jsem ze začátku cítila štípání a jakoby chlad, po chvíli to ale přestalo a gel zaschnul, utvořila se taková slupovací vrstva... Mně na pupínky pomohl, zahojily se rychleji a zmenšily, takže na druhý den jsem tam skoro nic neměla... Zkoušela jsem i na přítele a také mu to pomohlo. Za mě super!“ ohodnotila testerka Dzizinka.


Skvělý design, šikovný aplikátor a především vysoká účinnost. Tyto přednosti chválily na URGO Filmogel Spots testerky nejčastěji.

„Byla jsem na výrobek dost zvědavá, fascinoval mne silikonový aplikátor, který skutečně zaručuje přesnou aplikaci a velmi snadno se čistí. K samotnému účinku Urgo gelu nemám žádné výhrady. Skutečně plní, co si předsevzal. Téměř okamžitě člověk cítí účinek dezinfekce a po pár vteřinách schnutí i vysušení pupínku. Film při dobrém nasvícení lze mírně vidět, ale osobně v tom nevidím žádný problém. K dlouhodobému účinku: vážně funguje. Pupínky se hojí rychleji. Nemám dále co dodat, vřele doporučuji, napsala testerka Suisei.

„Výrobek hodnotím velmi kladně. Silikonový aplikátor je veliká výhoda, gel se parádně aplikuje v požadovaném množství a neplýtvá se. Decentní balení které nepřekáží. Příjemná vůně, která neobtěžuje. Co se týče funkčnosti jsem mile překvapena, dobu hojení zkrátí, a pupínek se dále nepodíval. Super výrobek, přidala se Mik123.

„Když mi tyčinka přišla domů, hned mě zaujalo její provedení. Jedná se o zhruba 12cm pero, které se vejde i do té nejmenší taštičky na make-up. Aplikátor je silikonový, dá se tedy dobře umýt a tím zamezit usazení bakterií. Vůně gelu mě příjemně překvapila, jelikož nemám ráda vůni tea tree olejíčku. Zde není vůně však tak výrazná, nejspíš díky druhé složce tohoto gelu, a to kyselině salicylové. Po nanesení nic necítím a za to dávám velké plus. Gel rychle usychá a dá se překrýt korekterem i make-upem. A to hlavní  ano, funguje. Nanesla jsem URGO na pupínek odpoledne, poté večer před spaním a ráno byl viditelně menší. Další den zmizel úplně a zatím se mi další neobjevil. Rozhodně gel mohu doporučit a jsem nadšená, že jsem spolu s vámi objevila něco, co funguje, jak slibuje!“ uzavřela testerka Veruunka.

Hodnocení ostatních testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:21
33 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:10

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat