Užijte si barevné hřívy i v létě. Jak o vlasy pečovat, aby byly zářivé co nejdéle

24.07.2018 | Krása a móda

Vlasy si dnes barví většina žen a stále častěji i mužů. V létě naše barva obzvláště trpí, zvláště vystavujeme-li kadeře slunci a slané vodě. Jak prodloužit její životnost a krásu? Především povolejte na pomoc kvalitní kosmetické produkty určené přímo na barvené vlasy. Takovým je i Garnier Goji Hair Food, který vyzkoušely v rámci testování i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Nástrahy léta

Barvené vlasy mají specifické nároky na péči. Platí to zejména v létě, kdy vlivem několika vnějších faktorů dochází nejen ke ztrátě barvy, ale bohužel i samotné kvality vlasového vlákna.


Nejen v létě je důležité dopřát barveným vlasům speciálně vyvinutou péči. Třeba nepřekonatelný Garnier Goji Hair Food.

Vlasy při mytí či koupání ztrácejí barvu, to je známý fakt. Pokud se často potíte například v důsledku fyzické aktivity, pak o barvu přicházíte působením vlastního potu. Původcem ztráty barvy při mytí je však voda, nikoli šampon a vlasová kosmetika. Voda s obsahem chloru či mořské soli je o to více agresivní. Proč tomu tak je? Vlasy po namočení zvětší svůj objem o 20 až 30 % a tím se současně zvětší i mezery mezi buňkami na povrchu vlasu. Molekuly barvy se tak snáze dostanou ven a vyplaví se. Proto vlasy nenamáčejte ve vodě zbytečně dlouho a nechte je volně proschnout.

Pokud se i v létě chcete chlubit bujnou a zdravě vypadající hřívou, dejte si pozor na slunce. Sluneční paprsky mají jednoznačně největší vliv na vlastnosti vlasů. Jejich působením dochází ke snížení kompaktnosti vnější vrstvy vlasu. Když své kadeře vystavíme slunci, poruší se ochranná lipidová vrstva, čímž se vlas stává propustnějším a náchylnějším k vymývání barevných pigmentů. Takový vlas je pak hrubý, ztrácí lesk a pružnost a stává se křehčím, lámavějším. Proto je důležité používat přípravky, které byly pro barvené vlasy speciálně vyvinuty.

Péče šitá na míru

A právě k péči o barvené vlasy i barvu je určen přípravek Garnier Goji Hair Food, který vyzkoušely i naše testerky. Jak se jim péče od Garnier osvědčila?

„Produktů od Garnier jsem vyzkoušela už hodně, ale musím říct, že mě tato maska zaujala zatím nejvíc. Vlasy byly opravdu zářivější hned po prvním použití, kdy jsem přípravek nechala přibližně patnáct minut vstřebat. Ačkoliv upřednostňuji méně parfémované výrobky, tak jsem poměrně intenzivní, za mě à la broskvovou, vůní byla potěšena. Vřele doporučuji, napsala testerka worldknown.

„Super! Super! Super! Jako první mě nadchla úžasná vůně. Vlasy jsou po použití opravdu jemné a hebké a snadno se rozčesávají. Vyzkoušela jsem na všechny způsoby: jako kondicionér, masku i bezoplachovou péči a jsem maximálně spokojená. Za mě je nejlepší používat jako masku. Velké plus přidávám z přírodní složení. Určitě doporučuji!“ přidala se testerka mirinka.


Garnier Hair Food nabízí péči na míru pro všechny typy vlasů. Vyberte si tu svoji! Naše testerky byly s produkty rozhodně spokojeny.

„Tento produkt na vlasy značky Garnier mě opravdu velmi příjemně překvapil. Konzistenci má přiměřeně hustou, že drží na prstech při nabírání, ale zároveň je možné ho dobře dostat na vlasy, kde se jako maska udrží několik požadovaných minut. Voní moc pěkně - skutečně něco mezi ovocem a květy a je po umytí (použití jako maska) cítit ve vlasech. Oceňuji složení produktu a podrobné a přehledné informace na etiketě. Celkově mohu tuto masku (3v1) na barvené vlasy doporučit!“ chválila testerka luse.

„Maska nejenže krásně voní, ale i jako kondicionér nebo maska na vlasy či bezoplachová péče působí velice dobře. Nejenže jsou vlasy po jejím použití lesklé a plné energie. Navíc se nezacuchávají a jsou evidentně opravdu vyživené, což je poznat i omak, že nejsou suché jako bývaly dřív. Za mne jednoznačně a vřele doporučuji. Tento opravdu skvělý výrobek nejen na léto, nešetřila chválou testerka Dagmar.Homolova.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat