Emu olej zkrotí i nevkusně kudrnatou hřívu

Znáte emu olej? Je stále populárnějším trendem. Tento přírodní olej zastavuje vypadávání vlasů, a dokonce pomáhá vypěstovat vlasy nové. Jak se aplikuje a proč k němu vzhlížejí i majitelky kudrnatých pramenů?

Emu olej představuje jedinečný koktejl živin, který se vyrábí extrahováním z tuku emu, velkého nelétavého ptáku žijícího v Austrálii. Tento olej se používá pro všechny různé kosmetické účely a je zvláště dobře známý pro účinky na růst vlasů a zdraví pokožky hlavy.

Obecně platí, že přípravky obsahující olej z emu hnědého působí úspěšně tím, že olej opravdu proniká kůží. Tato prokázaná a unikátní vlastnost zaručuje, že se do podkoží dostanou navíc i další důležité léčivé látky. Proto je emu zázrak žádanou surovinou a ceněným prostředkem, který má změkčující a zvláčňující schopnosti.

Mnohé protizánětlivé přínosy tohoto oleje jsou připisovány vysokým koncentracím mastných kyselin, jmenovitě nenasyceným tukům, včetně omega-3, omega-6 a omega-9. Tyto nenasycené tuky mohou mít mnoho pozitivních účinků na tělo. Co všechno se stane, když své vlasy s emu olejem seznámíte?

Konec vypadávání

Mastné kyseliny v tomto oleji mohou posílit vlasové folikuly a zabránit zánětu nebo infekci, která se podílí na ztrátě vlasů.

Zkrocení kudrnatých vlasů

Emu olej přirozeně vyhlazuje neposlušné, nepoddajné a kudrnaté vlasy. Jeho další neuvěřitelnou schopností je, že se dobře vstřebá a na vlasech nezanechává mastný film a naopak jim dodává pouze zdravý lesk!

Silné vlasy

Některé zkušenosti poukazují na to, že používání tohoto oleje může stimulovat růst kštice a přispívat k jejímu objemu. Ve skutečnosti si ti, kdo o své vlasy přišli, nemohou vynachválit, že pravidelné používání uvedené kosmetické i farmaceutické nezbytnosti probudilo jejich folikuly k aktivitě.

Pokud to s emu olejem zkusíte i vy, nalijte 5 až 10 kapek do svých dlaní. Prsty pak vetřete požadované množství do pokožky hlavy a vlasů (od kořínků po konečky). Zakryjte si hlavu igelitovým sáčkem a nahřátým ručníkem a nechte působit 5 až 20 minut. Na závěr vlasy umyjte teplou vodou a šamponem. Díky pravidelné aplikaci se výsledky dostaví za několik týdnů, ale účinky se u každého člověka mohou lišit.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat