Daniela Peštová vs. Victoria Beckham: Oblékly stejné retro plavky. Které to sluší víc?

Obě krásky se před objektivem stylizovaly do ikony 50. let minulého století. Štíhlé křivky vystavily v bílých jednodílných retro plavkách. Módní duel: Které z nich to ale slušelo více?

Victoria Beckham neustále přesvědčuje své okolí o tom, že rodinný život a kariéru modelky a návrhářky lze skloubit a že žena jako ona, může být ve své branži veleúspěšná. Velmi podobně to má i československá topmodelka Daniela Peštová, která je i ve svých 41 letech stále velmi vyhledávanou kráskou pro titulní stránky předních domácích i světových časopisů. Momentálně se modelka může pochlubit úžasnou fotostory a titulní stranou, které nafotila pro módní magazín Top Fashion.

Pro mě je Daniela nádherná žena, která má obrovské charisma a je maximálně profesionální,“ uvedla ředitelka časopisu Barbora Franeková a doplnila: „Byla jsem nadšená, že naši nabídku přijala.“ Daniela se objevila také na titulce dubnového čísla české Elle, kterou nafotil Matúš Tóth. Modelka pózuje i na obálce aktuálního vydání slovenského magazínu Emma.

Victoria má za sebou čerstvě focení pro květnové číslo magazínu Harper 's Bazaar, kde oblékla stejné plavky, jako Daniela. Náhoda? Možná. Vy teď ale máte jedinečnou šanci posoudit, které z těchto žen padnou lépe a která je v nich více sexy: Victoria vs. Daniela!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat