Pečující ocet pro krásu? Ano!

O tom, že je ocet vhodným pomocníkem třeba při úklidu, jsme psali již několikrát. Ovšem nevěřili byste, jak prospěšný může být třeba takový jablečný ocet při péči o naše tělo!

Jemná pokožka
Protože je ocet kyselý (tohle není samozřejmě žádné překvapení), dokáže uzavřít póry pokožky a pomoci jí k větší jemnosti a jasu. Zkuste pár kapek jablečného octa přimíchat do svého oblíbeného tělového mléka. Nepříjemného kyselého pachu se nemusíte obávat – ten rychle vyprchá a naopak díky jablečnému octu vaše pokožka získá příjemnou a lehkou vůni.

Lesklé vlasy
Na závěr mytí vlasů pokrývku hlavy spláchněte vlažnou vodou s několika kapkami jablečného octa. Směs z vlasů již neoplachujte.

Ozdravná koupel
Přimíchejte trochu jablečného octa do své večerní lázně. Nejenže zmenší póry pokožky, ale navíc díky svým protizánětlivým vlastnostem uklidní podrážděnou pleť.

Čistá pleť
Pokud vás trápí problémy s mastnou pletí, vyzkoušejte domácí tonikum z jablečného octa. Jednoduše jej smíchejte s vodou v poměru 1 ku 1 a pomocí vatového tampónku pokožku obličeje jemně vyčistěte. Poté použijte svůj obvyklý pečující krém.
TIP Bety: Potřebujete poradit s péčí o vlasy nebo o pleť? Nevíte si rady s líčením? Váš účes by chtěl změnu? Zeptejte se zdarma našich kosmetiček a kadeřnic ze salonu Carpe Diem!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat