Naučte se kouzlit s líčidly

Sháníte zaměstnání? Ráda byste zkusila štěstí v novém oboru, nebo jen toužíte proniknout do tajů profesionálního make-upu? Vyzkoušejte některý z rekvalifikačních kurzů školy make-upu Surface!

Navozují vám vzpomínky na školní léta husí kůži? Škola make-upu Surface je jiná. V příjemném prostředí make-up studia, ve kterém vám bude poskytnuto vše potřebné od profesionálních líčidel a štětců, až po fotografický ateliér, vás nejlepší lektoři v oblasti make-up artu v České republice naučí všechna kouzla s líčidly. Vybrat si můžete ze tří různě dlouhých a obsáhlých kurzů.

Pokud jste zrovna nezaměstnaná a marně hledáte již delší dobu uplatnění ve svém oboru, máte nárok, aby vám úřad práce uhradil rekvalifikační kurz dle vlastní volby, a to až do výše 50 000 Kč v průběhu tří let. Protože škola Surface je akreditovaným zařízením ministerstva školství a spolupracuje s úřady práce, pokud si vyberete jeden z jejích rekvalifikačních kurzů, uhradí ho za vás za těchto podmínek úřad práce.

V základním, týdenním Basic Make-up Kurzu se naučíte tajemství kamufláže a dokonalého stínování obličeje, techniku líčení a korekce očí i rtů.

Dvoutýdenní Rekvalifikační Make-up Kurz vás naučí, jak používat rozličné konzistence produktů, jak správným líčením podtrhnout krásu, jak opticky zvětšit, zmenšit a tvarovat rty. Vyzkoušíte si také různé styly líčení, techniky a postupy od nude make-upu, přes kouřové líčení až po extravaganci. Součástí kurzu je také výuka vlasového stylingu, protože profesionální vizážistka by měla umět upravit také účes. Naučíte se vše o základní úpravě vlasů, správném foukání, žehlení, natáčení, proniknete do tajů večerních i svatebních účesů nebo drdolů.

V nejdelším a nejintenzivnějším, měsíčním rekvalifikačním Master Make-up Kurzu, se naučíte vše, co v předchozích kurzech, ale také mnoho dalšího. Mimo jiné se zaměříte na techniku dokonalých očních linek, stínování obočí či správnou aplikaci umělých řas. V kurzu se budete věnovat také svatebnímu líčení, make-upu pro fotografie, na módní přehlídky, pro televizi, videoklipy, reklamy či film, a lektor vás provede také érami make-upu od dob Kleopatry až po současný filmový Hollywood.

Všechny kurzy jsou završené složením zkoušky. Pokud budete u zkoušky úspěšní, získáte Certifikát v oboru Vizážistika a barvové poradenství, akreditovaný ministerstvem školství. Po absolvování Master Make-up Kurzu navíc dostanete fotografie do svého portfolia a profesionální vizážistické vybavení (make-up kit) v hodnotě 18 000 Kč.

Kromě rekvalifikačních kurzů nabízí škola make-upu Surface také rozličné konzultace, kurzy v oblasti líčení, vlasového a módního stylingu, nebo třeba beauty day, tedy den plný krášlení. Navštivte www.surfacemakeup.cz a dozvíte se více.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Cibulačka

(1 hlasů)

Pizza těsto

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:27
307 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:20
141 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:16

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat