Botoholičky, pozor: S těmito kousky nešlápnete letos vedle!

Závislost na botách přiznává 9 žen z 10. Pokud si ani vy nenecháte ujít žádnou novinku, podívejte se, které páry se budou nosit v sezoně jaro/léto! S těmito botami vedle rozhodně nešlápnete…

Podpatky, klínky i pohodlné tenisky. Na své si přijdete všechny!

Peep toe

Pokud nepohrdnete nějakým tím centimetrem navíc, pořiďte si kotníčkové boty s malou úpravou. Otevřenou špičkou. Takzvané peep toe budou jedním z jasných hitů jara. Pozor, silonové ponožky jsou přísně zakázané, nohy mějte zásadně bosé - a nepodceňte pedikúru.


1. Deichmann, 1 399 Kč, 2. H&M, 999 Kč,
3. H&M, 999 Kč, 4. Zara, 2 499 Kč

Tenisková mánie

Tenisky si na jaře můžete obout úplně ke všemu (včetně šatů) a úplně kamkoli (mimo divadel a formálních akcí, samozřejmě). Ryze sportovní design, který bodoval v předchozím roce, je na ústupu, nahradily ho tenisky s moderním vzezřením.


1. Baťa, 999 Kč, 2. Mango, 899 Kč,
3. Zara, 1 699 Kč, 4. H&M, 999 Kč

Espadrillky

Pohodlným párem jsou módní espadrillky se slaměnou podrážkou a typickou vyhraněnou špičkou. Hodit se budou především k romantickým modelům, květinovému trendu, ale i bohémskému looku. Kromě jednobarevné varianty si můžete pořídit i ty potištěné.


1. Baťa, 799 Kč, 2. Deichmann, 399 Kč,
3. Deichmann, 499, 4. Mango, 1 199 Kč

Na klínku

Přesouváme se blíže k létu. Ani tentokrát nebude v obchodech nouze o boty na klínku. Jejich výška závisí jen na vás – a vaší stabilitě. Klínky perfektně prodlouží nohy a v porovnání s tenkými podpatky jsou mnohem pohodlnější.


1. Baťa, 499 Kč, 2. Baťa, 799 Kč,
3. Deichmann, 599 Kč, 4. Zara, 1 699 Kč 

Nefalšované sandály

Trend z minulého léta nezeslábl, naopak ještě více nabral na síle. Pokud jste loni odolávaly sandálovému trendu, máte druhou šanci. Nosit se budou i páry s vyvýšenou platformou (viva Spice Girls!). Tak trochu humpolácké sandály budou vypadat skvěle v doprovodu úzkých kalhot, s minimalistickým oblečením i s kontrastními, ale nepříliš zdobenými šaty. 


1. Deichmann, 599 Kč, 2. Deichmann, 1 199 Kč,
3. Mango, 749 Kč, 4. Zara, 1 699 Kč







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat