4 největší módní prohřešky BACULEK!

Oblékání je někdy věda, zvláště máte-li nějaké to kilo navíc. A obchody s oblečením nám situaci právě neulehčují – pro baculky často nabízejí neskutečné kousky. Kterým by se měly rozhodně vyhýbat?

1. Topům s psychedelickými vzory

Kdo ví, kde tvůrci oblečení pro ženy větších velikostí přišli na to, že když spojí několik různých vzorů a bláznivých barev dohromady (o nějakých těch třpytkách a krajce ani nemluvě) v nelogickém spletenci, vznikne kousek ideální pro ženy s nějakým tím kilem navíc. Možná si myslí, že bláznivý vzor odvede pozornost od nějakého toho špíčku, ale pamatujte – opak je pravdou.

2. Vzorům s velkými květy

A další nešvar módního průmyslu (alespoň toho v konfekci). Topy a šaty pro baculky jsou z látek s potiskem v podobě obřích květů (většinou světlých na tmavém podkladu, ale i naopak to není dobrý nápad). Platí pro ně ovšem totéž, co u bodu předchozího. Jestli chcete kila navíc zdůraznit, pak si takové oblečení kupte.

3. „Stanovým“ střihům

Volné, extrémně velké šaty bez tvaru připomínající spíše stan kila navíc nezakryjí, jak se nás jejich výrobci snaží přesvědčit, naopak! I baculka s nějakým tím kilem navíc může svou postavu světu hrdě ukázat, nenechte si namluvit opak! Kupujte si oblečení ve své velikosti, ne beztvaré cosi „pro všechny velikosti“. Své postavě totiž službu neuděláte.

4. Příliš přiléhavým kouskům

A když už jsme u nepadnoucích velikostí, platí to i obráceně. Nesnažte se nasoukat do oblečení, které vám očividně nesedí, protože je malé. Někdy je těžké přiznat si svou velikost, ale když tak učiníte, máte mnohem menší pravděpodobnost, že uděláte nějakou chybu při výběru outfitu. Snažte se zdůraznit přednosti své postavy (nebojte, má je každá žena, na kilogramech nezáleží), nesnažte se okolí (a možná i sobě) dokázat, že se nacpete i do menších kousků (ty totiž nemilosrdně odhalí každý nedostatek).






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat