Poslední moderní trend: Prodloužení řas

Dlouhé, husté, výrazné řasy dodávající očím podmanivý pohled. Která žena by po nich netoužila? V dnešní době to ale není žádný problém.

S postupujícím věkem začínáme pozorovat, že naše řasy ztrácejí barvu nebo dokonce tvar. Více vypadávají a řídnou. Jejich bývalou krásu je možné oživit a navíc i umocnit za pomoci moderního prodloužení řas. Tato metoda nezabere mnoho času, a pokud si zvolíte skutečného odborníka (nejlépe v prestižním kosmetickém studiu, kde vše probíhá na profesionální úrovni) budete s výsledkem více než spokojena.

Dobrý odborník s vámi probere nejen délku nových řas a následnou péči o ně, ale rovněž zodpoví veškeré vaše dotazy.

Před aplikací prodlužování řas si určitě nedávejte trvalou na řasy ani si neupravujte řasy kleštěmi. Je nutné se důkladně odlíčit – odličovacím prostředkem bez oleje. Nenanášejte krém.

Průběh samotné aplikace

Postup je jednoduchý – na základ, což jsou vaše vlastní řasy, se nanášejí jemné přírodní nebo umělé řasy, které se připevňují speciální hypoalergenní lékařskou pryskyřicí. Bývá složena ze dvou barev – černé a průzračné. Prodlužování řas trvá cca 2 hodiny – jde pouze o to, zda si přejete přirozený vzhled pro běžný den, anebo dramatický look např. pro focení či večírky.

Jak dlouho vydrží prodloužené řasy?

Prodloužené řasy máte v podstatě nastálo. Jen je třeba starat se pečlivě o jejich pravidelné doplňování. Přírodní řasy totiž vypadávají normálně za 2 až 3 měsíce a jsou nahrazeny řasami novými. Poté, co byly řasy poprvé nasazeny, mělo by proběhnout doplnění všech ve čtyřech týdnech.

A co řasenka?

Používat řasenku potom, co máte prodloužené a zahuštěné řasy, je zbytečné. Jelikož jsou řasy po aplikaci také natočené a barevně sjednocené, nebudete řasenku vůbec potřebovat. Ušetříte spoustu času, který můžete strávit jiným, zajímavějším způsobem. A co se starou řasenkou? Můžete ji věnovat třeba…odpadkovému koši.

Zdroj: Kosmetický salon Ellen: profesionální prodlužování řas, prodloužení vlasů, korekce a doplňování řas a vlasů.
www.prodluzovani-ras-praha.com






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat