Róby na Plese v Opeře: Kdo oslnil a kdo propadl?

08.02.2011 | Osobnosti

O víkendu pražská Opera znovu ožila luxusními róbami a pány ve smokingu a fracích. Tak, jako každý rok, hostila Opera slavný ples, který si opět nenechala ujít celá česká smetánka. A že jich bylo požehnaně. Na luxusní událost dorazilo přes 800 hostů.

Nechyběli modelky, herci, zpěváci, ale i politici a osobnosti z podnikání. Večer, který se nesl ve znamení luxusu, slavnostně otevřela kambodžská princezna Norodom Arunrasmay, které dělal garde Vlastimil Harapes.

Co si oblékly slavné dámy?

Moderátorka večera Dara Rolins

Zpěvačka Dara Rolins, která spolu s Petrem Vondráčkem večer zároveň moderovala, zvolila černo-bílé šaty z dílny Roberta Cavalliho. Ty objevila v jednom z obchodů ve Spojených státech, kde před časem pobývala. A nebyla by to Dara, kdyby svůj model nedoplnila o nějaký ten výstřelek. Tentokrát to byly výrazné botky poseté kamínky, které si pořídila v butiku, kde nakupuje i Lady GaGa.
 
Oslnivá Tereza Maxová

Jedna z našich nejúspěšnějších topmodelek Tereza Maxová (39) se rozhodla, že je čas pomalu, ale jistě odejít z modelingového světa, a přenechat ho mladším dívkám. To ale neznamená, že by se sem a tam neobjevila na nějaké prestižní akci. Třeba jako na Plese v Opeře, kam dorazila jako čestný host. Její nadaci totiž šel výtěžek z tomboly.


A protože byl pro Maxovou ples spíše pracovní záležitostí, tak ji ani nebylo možné moc spatřit na tanečním parketu. Což byla velká škoda, protože její toaleta od Kláry Nademlýnské byla ozdobou večera. Rafinovaně naaranžovaná hedvábná látka lemovaná sklíčky Tereze dokonale sedly. Třešničkou na dortu byly šperky od firmy Boucheron. Maxová ke svým šatům zvolila náušnice, prstýnek a náramek z bílého zlata, vše poseté diamanty. Jejich hodnota se podle zástupců firmy Boucheron, která Maxové šperky na slavnostní večer zapůjčila, pohybovala ve statisících.

Výstřih Andrey Verešové
Modelka Andrea Verešová zvolila pro tento večer výrazné tyrkysové šaty s již tradičně velmi hlubokým výstřihem, ve kterých byla opět nepřehlédnutelná.

Podívejte se do naší galerie na další slavné české herečky a zpěvačky.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:01
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat