Nejošklivější prsa světa: Tady jsou!

Snad nikdo z Hollywoodu nemá tak ošklivé, silikonem upravené poprsí, jako Tori Spelling (37), která se zviditelnila rolí Donny Martin v seriálu Beverly Hills 902 10.

Tori ve dvaceti letech podstoupila plastickou operaci prsou. Po pár letech potřebovala další. Ani po několika opravách není její dekolt perfektní. Bohužel Tori místo toho, aby zpackané poprsí zakrývala, hrdě ho všude ukazuje... Prohlubeninu mezi vnadami ukázala i na poslední akci, kam dorazila v modrých šatech. Že to nebyl vzrušující pohled, netřeba dodávat.

Tori hltá bulvární plátky

Tají to. Ale zároveň je Tori čtením bulváru doslova posedlá. Plátky plné drbů o slavných lidech hltá v skrytu svého domova denně. A nejraději pak vyhledává v časopisech články o sobě.

„Musím se přiznat, že jsem jako každý jiný člověk, čtu všechen bulvár. Prolistuju ho a říkám si: ´Jejda, mrkni na ni. Jejda, leze jí zadek!´ Musím být upřímná. Ale co si lidé neuvědomují, je, že když vás vyfotí, jak jdete po ulici, že za tím obrázkem je dvacet lidí, co přes sebe padají a packají a snaží se získat nejlepší snímek. Jsou jako nějaká armáda, co vás pořád sleduje. Snaží se vás vyfotit,“ přiznala hvězda seriálu Beverly Hills 902 10.

Matka dvou dětí prý není ale žádnou typicky rozmazlenou hvězdou. Důkaz? Ona si myslí, že tím je fakt, že jídlo pro své děti batolecího věku si vaří sama.

„Lidé si pravděpodobně říkají: ´Tori Spellin to nedělá. Asi má někoho, kdo jí vaří.´ Ne, nemám. A já si ve skutečnosti připravuji jídlo pro kojence sama!“







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat