Proměna Kate Middleton: Z tuctové brunetky až k princezně!

Nevěstu Kate Middleton v její svatební den sledovaly více jak dvě miliardy lidí. Ale ne vždy vypadala obdivovaná nevěsta jako ve svůj den D. Podívejte se, jakou proměnou Kate během osmi let po boku prince Williama prošla.

William se s Kate potkal během studií na St Andrew University ve Skotsku v roce 2003. I když se v roce 2006 Kate s britským korunním princem Williamem na několik týdnů rozešla, přijala vloni na podzim v Keni od něj nabídku k sňatku. Přispěl k tomu nejen fakt, že jejich vztah dozrál a je pevnější než před lety, ale protože William je také neskutečný romantik. O ruku ji požádal se snubním prstenem po své matce princezně Dianě.

„Je to pravý romantik. Měli jsme báječnou dovolenou v Africe a bylo to velmi poklidné, nesmírně romantické a velmi, velmi soukromé,“ uvedla Kate k zásnubám.

Kate vs. Diana

Toho, že ji čeká podobný osud jako Williamovu matku Dianu, se prý Kate nebojí.

„Je to docela skličující výhled, ale doufejme, že to všechno správně vezmu do svých rukou a zvládnu. William je úžasný učitel a doufejme, že mi bude schopen pomáhat, já se na to opravdu těším,“ komentovala Middleton budoucí titul a status britské princezny.

Nakupovala ve výprodejích a jedla mraženou pizzu

Ještě pár týdnů před svatbou dávala Kate jasně najevo, že je obyčejnou plebejkou, která ráda nakupuje ve výprodejích a jí mražené polotovary.

„Miluje nakupování ve výprodejích, míchá a doplňuje oblečení z ulice s návrhářskými kousky. Má pro to skvělé oko,“ prozradila kamarádka Middleton s tím, že mezi oblíbené outlety budoucí princezny patří síť obchodů TK-Max.
TIP Bety: Čtěte také Nevěsta Kate Middleton: Měla podle tradice nové, modré, půjčené i staré
Ale Kate nepřivykla ani stravovacím manýrám britské honorace a klidně se nechala vyfotit, jak si ve stánku Pizza Express kupuje rozpečený mražený polotovar. Za pizzu Margherita zaplatila 3,99 libry – necelých 120 korun.

Královna ji má za lenocha

William jako následník trůnu nemůže poslouchat jen své srdce, ale především babičku Alžbětu II. Královně se jeho nápad vzít si Kate ani trochu nezamlouval, protože Kate prakticky nikdy neměla žádnou práci, jež by dost dobře reprezentovala člena královské rodiny. Královna Alžběta II. trvala na svém, že dokud si něco nesežene, jako flákačka do královské rodiny nesmí!

„Během několika málo příležitostí, kdy se královna s Kate setkala, nabyla dojmu, že je to dívka dosti milá. Ale stále vůbec netuší, čím se Kate ve skutečnosti zabývá. Královna věří v moderní monarchii a že by každý v této zemi měl být zaměstnán. Cítí velmi silně, že by členové královské rodiny měli jít všem příkladem. Není tu místo pro královské povaleče,“ uvedl zdroj z Buckinghamského paláce s tím, že Kate většinu času tráví v domě Williama – v Clarence House, jenž je rovněž rezidencí Williamova otce Charlese a bratra Harryho.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat